Główna Poczekalnia (8) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kam332 2013-09-30, 23:41
Jakby nie jeździł zakazanymi drogami i nie wyprzedzał z lewej strony wysepki to by było w miarę ok. Na takich drogach co on jechał to sama przyjemność wyprzedzania, szerokie pobocza. Jak ktoś ogarnięty i widzi za sobą szybszego kierowcę to zjeżdża na pobocze i przepuszcza, a nie jak święta krowa wlecze się i wyprzedzić gówno ciężko.
Zgłoś
tom3009 2013-09-30, 23:41
Zawiodłem się! Obejrzałem do końca bo liczyłem, że wreszcie skończy gdzieś idiota na drzewie, ale nie. Straciłem czas. A autorowi brakuje mózgu. Jak można szczycić się bezmyślną jazdą auto-złomem? Zauważcie, że tak jeżdżą wiejskie chłopaki w starych 20-to letnich golfach, bmw czy innych szrotach. Szczerze życzę ci owinięcia się na drzewie. Im szybciej tym lepiej, będziesz miał mniejsze szanse na zabicie innych.
Zgłoś
kubullus 2013-09-30, 23:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 23:45
To nie jest kwestia BMW, dzisiaj przez 20 min obserwowałem jakiegoś mistrza kierownicy w Passacie. Generacja ta jeszcze z końca lat 80".
Najpierw na ekspresówce wyprzedził mnie (wcześniej jadąc mi na zderzaku), gdy trzymałem 130-140, a następnie na zwykłych drogach przy dużym natężeniu ruchu robił gw🤬towne manewry wyprzedzania tak, że hamowali ci z przeciwka i ci jadący za nim, wyprzedzając samochody za 20 i 200 tyś. Jedynym słowem debil.... Tablice PSE (Śrem, WLKP), kolor błękitny metallic.

W ogóle to podziwiam idiotów, którzy jeżdżą 3 m za mną w 20 samochodach bez ABSu.

Puenta:

Jak w 20 letnim gównie, wartym mniej niż komplet opon do samochodów, które wyprzedzasz, wycinasz wszystko jak leci na naszych pięknych drogach, to zrób nam przysługę, zabij się, ale bez wychodzenia z domu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-30, 23:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubullus 2013-10-01, 0:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 0:30
Zgłoś
pepsiopc 2013-10-01, 0:31
Właśnie w tym problem, debilom wydaje się, że te systemy coś im dadzą jak będą zapier...
Prawda jest taka, że z większości trudnych sytuacji wyjdzie ogarnięty koleś w 20 letnim bmw czy golfie niż idiota w nowym za 200tyś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 0:33
pepsiopc napisał/a:

Właśnie w tym problem, debilom wydaje się, że te systemy coś im dadzą jak będą zapier...
Prawda jest taka, że z większości trudnych sytuacji wyjdzie ogarnięty koleś w 20 letnim bmw czy golfie niż idiota w nowym za 200tyś.

Pomijając idiotów, bo im nic nie pomoże, jeździłeś czymś za 200 tyś., z kompletem systemów elektronicznych?
Bo różnica między takim samochodem, a 10 letnim Mondeo czy Passatem, jest jak między kosiarką ręczną a spalinową.
Zgłoś
Parzo 2013-10-01, 0:35 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 0:45 4
Pojeździ ale do czasu... Tak się składa, że jestem strażakiem w ochotniczej straży i wczoraj ratowałem kolesia z wypadku. Jechał starą betką e36. Stracił panowanie na zakręcie, wjechał na przeciwny pas ruchu, wybiło go na krawężniku, rozwalił barierki, uderzył w drzewo na wysokości paru metrów (w drzewo tyłem, złamało się kawałek wyżej, a droga jest tam podniesiona), zatrzymał się parę ładnych metrów dalej. Zajechaliśmy równo z karetką, pobiegłem z kolegą i ratownikiem medycznym do samochodu. Widok jaki zastaliśmy to koleś wyrzucony na tylne siedzenia, rozebrany z butów, a spodnie miał ściągnięte do kostek (miał zapięte pasy i to one ściągnęły z niego ubranie, a siły były tak potężne, że wylądował na tylej kanapie). Medyk sprawdza tętno - brak! Wyciągamy go z wraku. Reanimacja, wszędzie krew i płyn mózgowo-rdzeniowy. Chłopaki pompowali go ponad dobre pół godziny, no ale nie było czego ratować. Sporo szczegółów z tej akcji nie napisałem, ale to nie istotne. Istotne jest to, że też miał jakaś popierdółkę 1.6, no ale 170 to spokojnie idzie rozbujać. Sam dużo jeżdżę i nie szanuję takich kierowców jak na tym filmiku, myśli że jest super kierowcą jak ten chłopak który zmarł. Miał tylko 23 lata. Proszę was jeździjcie ostrożnie, bo nie nawiedzę uczestniczyć w takich akcjach bez happy endu.
Zgłoś
Pizza 2013-10-01, 0:46
Zgłoś
.:LoPeZ:. 2013-10-01, 0:55
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 1:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-01, 6:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem