👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby nie jeździł zakazanymi drogami i nie wyprzedzał z lewej strony wysepki to by było w miarę ok. Na takich drogach co on jechał to sama przyjemność wyprzedzania, szerokie pobocza. Jak ktoś ogarnięty i widzi za sobą szybszego kierowcę to zjeżdża na pobocze i przepuszcza, a nie jak święta krowa wlecze się i wyprzedzić gówno ciężko.
Zawiodłem się! Obejrzałem do końca bo liczyłem, że wreszcie skończy gdzieś idiota na drzewie, ale nie. Straciłem czas. A autorowi brakuje mózgu. Jak można szczycić się bezmyślną jazdą auto-złomem? Zauważcie, że tak jeżdżą wiejskie chłopaki w starych 20-to letnich golfach, bmw czy innych szrotach. Szczerze życzę ci owinięcia się na drzewie. Im szybciej tym lepiej, będziesz miał mniejsze szanse na zabicie innych.

To nie jest kwestia BMW, dzisiaj przez 20 min obserwowałem jakiegoś mistrza kierownicy w Passacie. Generacja ta jeszcze z końca lat 80".
Najpierw na ekspresówce wyprzedził mnie (wcześniej jadąc mi na zderzaku), gdy trzymałem 130-140, a następnie na zwykłych drogach przy dużym natężeniu ruchu robił gw🤬towne manewry wyprzedzania tak, że hamowali ci z przeciwka i ci jadący za nim, wyprzedzając samochody za 20 i 200 tyś. Jedynym słowem debil.... Tablice PSE (Śrem, WLKP), kolor błękitny metallic.
W ogóle to podziwiam idiotów, którzy jeżdżą 3 m za mną w 20 samochodach bez ABSu.
Puenta:
Jak w 20 letnim gównie, wartym mniej niż komplet opon do samochodów, które wyprzedzasz, wycinasz wszystko jak leci na naszych pięknych drogach, to zrób nam przysługę, zabij się, ale bez wychodzenia z domu.
Najpierw na ekspresówce wyprzedził mnie (wcześniej jadąc mi na zderzaku), gdy trzymałem 130-140, a następnie na zwykłych drogach przy dużym natężeniu ruchu robił gw🤬towne manewry wyprzedzania tak, że hamowali ci z przeciwka i ci jadący za nim, wyprzedzając samochody za 20 i 200 tyś. Jedynym słowem debil.... Tablice PSE (Śrem, WLKP), kolor błękitny metallic.
W ogóle to podziwiam idiotów, którzy jeżdżą 3 m za mną w 20 samochodach bez ABSu.
Puenta:
Jak w 20 letnim gównie, wartym mniej niż komplet opon do samochodów, które wyprzedzasz, wycinasz wszystko jak leci na naszych pięknych drogach, to zrób nam przysługę, zabij się, ale bez wychodzenia z domu.

Właśnie w tym problem, debilom wydaje się, że te systemy coś im dadzą jak będą zapier...
Prawda jest taka, że z większości trudnych sytuacji wyjdzie ogarnięty koleś w 20 letnim bmw czy golfie niż idiota w nowym za 200tyś.
Prawda jest taka, że z większości trudnych sytuacji wyjdzie ogarnięty koleś w 20 letnim bmw czy golfie niż idiota w nowym za 200tyś.

pepsiopc napisał/a:
Właśnie w tym problem, debilom wydaje się, że te systemy coś im dadzą jak będą zapier...
Pomijając idiotów, bo im nic nie pomoże, jeździłeś czymś za 200 tyś., z kompletem systemów elektronicznych?
Bo różnica między takim samochodem, a 10 letnim Mondeo czy Passatem, jest jak między kosiarką ręczną a spalinową.

Pojeździ ale do czasu... Tak się składa, że jestem strażakiem w ochotniczej straży i wczoraj ratowałem kolesia z wypadku. Jechał starą betką e36. Stracił panowanie na zakręcie, wjechał na przeciwny pas ruchu, wybiło go na krawężniku, rozwalił barierki, uderzył w drzewo na wysokości paru metrów (w drzewo tyłem, złamało się kawałek wyżej, a droga jest tam podniesiona), zatrzymał się parę ładnych metrów dalej. Zajechaliśmy równo z karetką, pobiegłem z kolegą i ratownikiem medycznym do samochodu. Widok jaki zastaliśmy to koleś wyrzucony na tylne siedzenia, rozebrany z butów, a spodnie miał ściągnięte do kostek (miał zapięte pasy i to one ściągnęły z niego ubranie, a siły były tak potężne, że wylądował na tylej kanapie). Medyk sprawdza tętno - brak! Wyciągamy go z wraku. Reanimacja, wszędzie krew i płyn mózgowo-rdzeniowy. Chłopaki pompowali go ponad dobre pół godziny, no ale nie było czego ratować. Sporo szczegółów z tej akcji nie napisałem, ale to nie istotne. Istotne jest to, że też miał jakaś popierdółkę 1.6, no ale 170 to spokojnie idzie rozbujać. Sam dużo jeżdżę i nie szanuję takich kierowców jak na tym filmiku, myśli że jest super kierowcą jak ten chłopak który zmarł. Miał tylko 23 lata. Proszę was jeździjcie ostrożnie, bo nie nawiedzę uczestniczyć w takich akcjach bez happy endu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie