👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że zginie waląc w drzewo a nie w autobus z dzieciakami.
Jedno slowo okresla tego "kierowce" - Kretyn-
Az mnie ta cala sytuacja zmusila do zalogowania sie.
Az mnie ta cala sytuacja zmusila do zalogowania sie.

adm8898 napisał/a:
jeżeli pokazuje na początku filmiku, że to e36 więc pewnie e36. Tylko, że po glosie silnika modelu BMW nie poznasz. Tylko można powiedzieć, że to BMW bo jakbyś się wsłuchał przy 5tys obrotów lub jak R6 przyspieszasz to słychać charakterystyczny dla BMW dźwięk. V8 nie rozpoznajesz? No to ja się nie dziwię, że nie rozpoznajesz żadnych innych.
Poznam stojąc obok, ale nie oglądając film nagrywany telefonem od wewnątrz samochodu zmieszany z szumem wiatru itd.
I pewnie wprawię Cię w szok, ale to nie jest E36, powiedz mi, gdzie E36 ma zaokrągloną maskę?
Zgrywasz znawcę, a znaffca jesteś. Ja z Tobą skończyłem, nie mój poziom.
I R6 to nie jest V-tec, żeby po 6tyś obrotów słyszeć coś nowego. Wywalisz katy i dzwoni non stop.

Obejrzałem do końca licząc że spotka jakieś drzewo lub tira, niestety zawiodłem się.
Gercio napisał/a:
Wiedziałem że w bmkach jeżdżą idioci ale ten film przekonał mnie bardziej,
Musisz być ostro zakompleksiały, ale nie przejmuj się - nikt się nie będzie śmiał z twojego Seicento z LPG !
Powtórzę poraz kolejny - nie mam BMW i nie jestem lewakiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie