👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie szokuje tylko jedno z jaka latwoscia one to mowia. Podobno wiekszosc kobiet to przezywa nawet te ktore sadzily ze to nic takiego. Wiec albo te tutaj maja jakies zaburzenia, albo graja twarde suki a takimi nie sa. Mowia Jak to im bylo przyjemnie podczas, proponuje w takim raze biegac caly czas z lycha do skrobania,w cipie, z jednej strony sie nie dziwie, kazda puszczalska lubi poczuc cos w p🤬dzie,,nie wazne czy to ciepla parówa czy zimna łycha do skrobania,,jest przyjemnosc, jest.
i pomyśleć że dalej są "ludzie" co bronią lewactwa to jest prawdziwy hit
Fun fact: Moja lewicująca koleżanka po dojrzeniu jak pedały próbują w strajk kobiet wplatać swoje komunistyczne i pedalskie "racje" właśnie skończyła lewicować.

jestem pewny że ten miesiąc bez masturbacji to wymysł tej lewej strony by tresować swoich zwolenników
Jedni idioci i drudzy idioci. Dlaczego nie może być po prostu normalnie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie