👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polki to największe fantastki na świecie. Fantazują by zaistnieć tylko potem wychodzi że są debilkami do sześcianu. Tak samo jak są najbardziej agresywnymi na świecie. Są na to badania naukowe.
A ja myślałem, że ameby umysłowe są głównie w stanach, no to po tym filmie Polska podnosi poprzeczkę na skalę światową.
@mav: akurat jest teoria że ludzka rasa ma cykl 80-letni, w którym pod koniec dąży do "samooczyszczenia". Teoria ta wskazuje, że jesteśmy w okolicach momentu, gdy to się zaczyna
Google: 80 year generational hypothalamic hormone cycle
(miejmy nadzieję, że ta teoria jest prawdziwa xD)

(miejmy nadzieję, że ta teoria jest prawdziwa xD)
AyCaramba napisał/a:
Pedały i lesbijki walczą o aborcję.
Stary, napisałeś coś, co spowodowało, że słońce zza chmur wyskoczyło jak diabeł z pudełka. Szkoda, ze tylko jedno piwko mogę dać.
Nie wiem kto głupszy, te baby z filmików czy te imbecyle w komentarzach, starające się dorobić na siłę filozofię do bełkoczących kretynek...
Nie no żartowałem, ten oświecony od aborcji u mężczyzn przebija wszystko.
Nie no żartowałem, ten oświecony od aborcji u mężczyzn przebija wszystko.
Adae napisał/a:
ktos z ch*jowym nasieniem musial je najpierw wyr*chac.
No....podziwiam, za brak odruchow wymiotnych w trakcie

hahahaaha na pierwszym filmiku Natalka B. Kiedyś bujała się z nami w ekipie. Jak ją chłopak rzucił to wyjechała do Wawy i jej odbiło.Dosłownie. Wpadła w takie towarzysko lgbt. Dali jej robotę, jezdziła po świecie jako sex edukator . Miałem ją na FB to widziałem. Nagle wszystkich znajomych pobanowała ,z nikim się nie odzywa. Najmądrzejsza pani. Nadludź hahahahaahahahahahahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie