📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:58

Polki to największe fantastki na świecie. Fantazują by zaistnieć tylko potem wychodzi że są debilkami do sześcianu. Tak samo jak są najbardziej agresywnymi na świecie. Są na to badania naukowe.
A ja myślałem, że ameby umysłowe są głównie w stanach, no to po tym filmie Polska podnosi poprzeczkę na skalę światową.

@mav: akurat jest teoria że ludzka rasa ma cykl 80-letni, w którym pod koniec dąży do "samooczyszczenia". Teoria ta wskazuje, że jesteśmy w okolicach momentu, gdy to się zaczyna
Google: 80 year generational hypothalamic hormone cycle
(miejmy nadzieję, że ta teoria jest prawdziwa xD)

(miejmy nadzieję, że ta teoria jest prawdziwa xD)
AyCaramba napisał/a:
Pedały i lesbijki walczą o aborcję.
Stary, napisałeś coś, co spowodowało, że słońce zza chmur wyskoczyło jak diabeł z pudełka. Szkoda, ze tylko jedno piwko mogę dać.
Nie wiem kto głupszy, te baby z filmików czy te imbecyle w komentarzach, starające się dorobić na siłę filozofię do bełkoczących kretynek...
Nie no żartowałem, ten oświecony od aborcji u mężczyzn przebija wszystko.
Nie no żartowałem, ten oświecony od aborcji u mężczyzn przebija wszystko.
Adae napisał/a:
ktos z ch*jowym nasieniem musial je najpierw wyr*chac.
No....podziwiam, za brak odruchow wymiotnych w trakcie

hahahaaha na pierwszym filmiku Natalka B. Kiedyś bujała się z nami w ekipie. Jak ją chłopak rzucił to wyjechała do Wawy i jej odbiło.Dosłownie. Wpadła w takie towarzysko lgbt. Dali jej robotę, jezdziła po świecie jako sex edukator . Miałem ją na FB to widziałem. Nagle wszystkich znajomych pobanowała ,z nikim się nie odzywa. Najmądrzejsza pani. Nadludź hahahahaahahahahahahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie