Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typowe, wysrałeś ze swojej mizoginicznej mordy ten bełkot niezawierający ani jednego argumentu i całe grono stulejarzy przyklasnęło. Masz coś do powiedzenia o wadach letalnych płodu, czy w wieku 39 lat jeszcze nie r🤬ałeś?
Najsmutniejsze jest to, że temat podpalił Kaczyński po to, żeby zwalić winę za nieprzygotowanie służby zdrowia do tego, co się dzieje obecnie, ale to są w stanie łyknąć tylko takie jamochłony jak ty.
Wszystko wskazuje na to, że ty nie masz doświadczenia w tej materii i nigdy mieć nie będziesz.
No za to ty żeś zaargumentował że hej...
Ty nawet nie potrafisz poprawnie odmienić sloganów i zwrotów wymyślonych przez komuchów ku uciesze wszelkiej maści patohołoty, że oto znają trudne słowa.
Tak mi sie wydaje, że jeśli kiedyś słońce wybuchnie, to jakieś z🤬b i tak obwini o to kaczyńskiego...
Jest ? Jesteś pewien ? Może zanim się wypowiesz to poczytasz czy może to zrobić i ile lat za to grozi
Aborcja bez powodu też jest nielegalna, a jakoś wykonują ich prawie 200 tysiecy rocznie i problemu nie widzą. Poza tym niech sobie walczą o sterylizację, to je nawet poprę, po co się mają rozmnażać.
No za to ty żeś zaargumentował że hej...
Ty nawet nie potrafisz poprawnie odmienić sloganów i zwrotów wymyślonych przez komuchów ku uciesze wszelkiej maści patohołoty, że oto znają trudne słowa.
Tak mi sie wydaje, że jeśli kiedyś słońce wybuchnie, to jakieś z🤬b i tak obwini o to kaczyńskiego...
Żeby użyć kontrargumentów, trzeba mieć się, do czego odnieść. To wyłącznie komentarz, bo nie ma z czym tu dyskutować.
Ty lepiej skup się na odmianie przez wszystkie przypadki słów zaślepiony, zmanipulowany i ograniczony umysłowo, jeśli nie widzisz związku i celowości w decyzji Jarosława K. o podjęciu tematu aborcji w czasie lawinowego wzrostu zachorowań na Covid i paraliżu służby zdrowia. Jak pochowasz kogoś z rodziny, to może dotrze.
Aborcja na życzenie to prawo kobiety i nie mają powodu się tego wstydzić.
Tak twierdzą tylko ci, co nie wiedzą czym jest wolność i jej nie rozumieją. Aborcja, czyli przerwanie ciąży, czyli pozbawienie życia człowieka, to odebranie największej wolności jaka jest > wolność do życia.
To jest sedno tego wszystkiego.
Aby zrozumieć wolność konieczne jest posiadanie dużej wiedzy, ale i dużego doświadczenia, gdyż należy umieć popatrzeć na sprawę z kilku perspektyw, co najmniej z dwóch, ale tak naprawdę z ogromnej liczby perspektyw. Wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się cudza wolność. W momencie konfliktu wolności, trzeba być mądrą istotą ludzką aby móc to umiejętnie wyważyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie