lapiej cybuch w foli aluminiowej ...
marihuane palą ...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
marihuane palą ...

podpis użytkownika
Illuminati want my mind, soul, and my body...Secret society, tryin' to keep they eye on me...

paliłbym!
(dopisuję dodatkowe wyrazy bo mi komentarz skasują)
(dopisuję dodatkowe wyrazy bo mi komentarz skasują)
wiadro dobre, ale jakos wole prawdziwego blanta z cygara

podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Szkoda, że tylko litrowa ta mleczna dolina. Najlepsze wiaderka wychodzą z 2 litrowej butelki od fanty z cybuszkiem z foli amelinowej

@up a jeszcze lepsiejsze z 5 litrowej butli po wodzie
@fryca88 rozj🤬es mnie

@fryca88 rozj🤬es mnie

podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
zabawni jesteście, chcecie sobie jarać to jarajcie, ale po c🤬j się tym w internecie chwalić? Jakby to jakiś wielki wyczyn był. Czekam na otwartą butelkę wódki i polaną kolejkę, albo odpaloną fajkę trzymaną w ręce. Żenada.

4x4offroad napisał/a:
zajebiste paznokcie
![]()
Jak się wszystko przewala na palenie to coś trzeba wp🤬lać.

MaszSziwe? napisał/a:
Cybuch z fifki - LIPA . Lepiej z jakiegoś kora
Więcej się wbija ,lepsze mleczko
![]()
nowicjusz p🤬li kocopoły.

Serio masz 21 lat? Jeszcze rozumiem niedorozwinięty 15-latek, który jara się tym, że pali zioło z kombinowanego wiadra, ale taki stary pierdziel? Człowieku, znajdź sobie hobby, bo jointa można zapalić, jest zajebiście, ale po c🤬j się tym chwalić. Natomiast, jeśli znajdziesz sobie jakąś pasję, np. budowanie replik okrętów w butelce albo c🤬j-wie-co-innego i wrzucisz focisze, zgarniesz pochwały i zasłużone piwa. A tak czuć tu żenadą i hańbą.

Skądinąd napisał/a:
Obrazek
Serio masz 21 lat? Jeszcze rozumiem niedorozwinięty 15-latek, który jara się tym, że pali zioło z kombinowanego wiadra, ale taki stary pierdziel? Człowieku, znajdź sobie hobby, bo jointa można zapalić, jest zajebiście, ale po c🤬j się tym chwalić. Natomiast, jeśli znajdziesz sobie jakąś pasję, np. budowanie replik okrętów w butelce albo c🤬j-wie-co-innego i wrzucisz focisze, zgarniesz pochwały i zasłużone piwa. A tak czuć tu żenadą i hańbą.
Upodobania nie świadczą o wieku, każdy ma swoje i p🤬le takie "łatkowanie" ludzi, bo jak mi się będzie chciało to nawet i dodam swoje zdjęcie z kucykami ponny, bo to k🤬a moje upodobanie, a tobie c🤬j do tego. Przy okazji inni, mogą dzielić tą pasję i postawić browara. Jeżeli Ciebie to nie interesuje to po prostu nie stawiasz piwa i jedziesz dalej, a nie hejtujesz przy tym próbując go umoralnić, a tak na prawdę każdy twoje słowa ma w dupie.