Czasami na trybunach jest lepsze widowisko niż na boisku
Ciekawe ale jakoś dużo czarnych tam nie ma. Nie chodzą na widowiska sportowe bo wiedzą, że tam można dostać od tłumu za złe zachowanie czy wola siedzieć w supermarkecie albo op🤬lacie kubełek kurczaka
podpis użytkownika
Ola gringo
ProVVe napisał/a:
Ciekawe ale jakoś dużo czarnych tam nie ma. Nie chodzą na widowiska sportowe bo wiedzą, że tam można dostać od tłumu za złe zachowanie czy wola siedzieć w supermarkecie albo op🤬lacie kubełek kurczaka
dokładnie to samo sobie pomyślałem. Niby Ameryka, a żadnego murzyna w kadrze...
Jednak tatuaże nie dają +10 do mocy
Hołota gorsza niż piłkarska
Najlepszy to napinacz w białej koszulce. Po pierwszym strzale znikł z ekranu, potem się objawił i znowu poszła młócka
No ale chłopy spokojne są. Spacyfikowali brodatego i wszystko wróciło do normy, czyli to brodaty siał ferment.
Nazhir napisał/a:
Bo murzyny mają zap🤬lać na boisku ku uciesze kibiców. To bydło trzymane dla rozrywki.
Nazhir napisał/a:
a właśnie, że był! pan ochraniacz! z resztą, nie widać, ale słychać małpie pojękiwania w tle
Patrzac na gre naszej reprezentacji to i w toi toi jest wieksze widowisko niz na boisku.
ProVVe napisał/a:
Murynow jest tylko 13%
Kibole najbardziej masowych sportów (piłka kopana, futbol, hokej) to bydło.
Niezależnie od kraju, z krórego pochodzą.
Dziwne, że na lekkiej atletyce tego nie ma.
Albo na meczach bokserskich (!)
Majomir napisał/a:
Hołota gorsza niż piłkarska
Dokładnie taka sama. A w całej historii kibolstwa najlepsze rozróby były w Bizancjum na
wyścigach rydwanów.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Trzeba być totalnym kretynem żeby bić się za jakąś drużynę. To jest strasznie głupie.
Ja kibicuje biało czerwonym w tym starciu