Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Damianos88 2025-05-08, 18:50 1
KartonowyTutek napisał/a:

trzeba ja wydupczyć taka jazda na 5 batów nie wiem czy to pomoże ale warto spróbować

Ciebie też pięciu dojeżdża🤣 haha
Zgłoś
Sawix 2025-05-08, 20:07
Nie udało się teraz , uda się następnym razem
Zgłoś
Jakubek_1986 2025-05-08, 20:58
To musiało boleć..
Zgłoś
Edys45 2025-05-08, 21:50
Racja powinna za to mieć porządnie wpalone to doceni życie bo nie jast takie złe.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-08, 22:08 1
Edys45 napisał/a:

Racja powinna za to mieć porządnie wpalone to doceni życie bo nie jast takie złe.

Nie dla osoby z depresją.
Zgłoś
rakaniczo 2025-05-08, 23:55
yellow87 napisał/a:

jak ci od pupy spod kiecki staje to strach pomyśleć co się stanie jak się laska przed tobą kiedyś rozbierze. Pokój do odmalowania będzie xD

Mnie bardziej zastanawia jak jemu mógł "stanąć do połowy". Jeżeli mu tak staje to raczej pokoju by nie odmalował.
Zgłoś
Plodus 2025-05-09, 0:02
Antekson napisał/a:

Po złapaniu za czuprynę mogła skończyć na dole, martwa i oskalpowana jak babka z harda (ta z tokarką).
A tak poza tym, prawie pupę pokazała na koniec, stanął mi do połowy. Nie ma cyców ale piwo leci.

Nope, skóra czaszki i cebulki mają taki udźwig, że możesz cżłowieka normalnej wagi spokojnie powiesić za włosy. To kiedyś było sztuczką cyrkową. Podobnie jak można się wieszać na hakach wbitych w skórę pleców lub ciągnąć na nich auto i nie jest to szczególnie bolesne. Podobnie jak przebicie policzka igłą. Niemal zupełnie nie boli. Body hacks.
Zgłoś
ArkSa 2025-05-09, 10:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
matioks 2025-05-09, 11:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KuBuX 2025-05-09, 14:56
Matka tej typiary powinna mu loda zrobic po same kule i kukiel wylizac XDD
Zgłoś
lesku73 2025-05-09, 23:56
Co za głupie babsko, mogła wcześniej ogolić łeb
Zgłoś
MammaMia 2025-05-11, 23:39
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem