trzeba ja wydupczyć taka jazda na 5 batów nie wiem czy to pomoże ale warto spróbować
Ciebie też pięciu dojeżdża🤣 haha
Racja powinna za to mieć porządnie wpalone to doceni życie bo nie jast takie złe.
Nie dla osoby z depresją.
jak ci od pupy spod kiecki staje to strach pomyśleć co się stanie jak się laska przed tobą kiedyś rozbierze. Pokój do odmalowania będzie xD
Mnie bardziej zastanawia jak jemu mógł "stanąć do połowy". Jeżeli mu tak staje to raczej pokoju by nie odmalował.
Po złapaniu za czuprynę mogła skończyć na dole, martwa i oskalpowana jak babka z harda (ta z tokarką).
A tak poza tym, prawie pupę pokazała na koniec, stanął mi do połowy. Nie ma cyców ale piwo leci.
Nope, skóra czaszki i cebulki mają taki udźwig, że możesz cżłowieka normalnej wagi spokojnie powiesić za włosy. To kiedyś było sztuczką cyrkową. Podobnie jak można się wieszać na hakach wbitych w skórę pleców lub ciągnąć na nich auto i nie jest to szczególnie bolesne. Podobnie jak przebicie policzka igłą. Niemal zupełnie nie boli. Body hacks.
i po c🤬j ingerować w plany takiej osoby? Jeśli się ktoś chce zabić, to się zabije. Impuls to nie mógł być, bo człowiek nie pokona instynktu zachowawczego spuszczając się na same dłonie z 20 piętra.
Zamkną ją przymusowo na 2 tyg w psychuszce (ja byłem 2 razy przymusowo po cięciach) ale jak będzie chciała to i tak zrealizuje swój plan.
C🤬jowo postąpił gościu, zaraza i brainwashing utrzymywania ludzi przy życiu za wszelką cenę trwa i ma się dobrze. C🤬j im w dupę, że cierpiący kot czy pies dostaje sobie Nembutal i bezboleśnie zasypia, a człowiek musi się rzucać z 20 piętra albo wieszać. K🤬a psy mają lepiej od ludzi w tym wypadku.
J🤬 ten świat.
Nigdy nie byłem w skórze takiej osoby, ale może akurat takie doświadczenie trochę zmieni nastawienie tej osoby. I jednak da życiu kolejną szansę. Jesli nie to najwyżej zakończy je w lepszy, Po drugie, równie dobrze mogła skoczyć na jakiegoś przechodnia.
Takie myśli samobójcze to pewnie impuls. Tak jak po alkoholu człowiek jest w stanie zrobić rzeczy, których normalnie by nie zrobił.
Nastolatkowie potrafią robić samobója z powodu utraconej miłości. A jednak jak człowiek dorasta, to zdaje sobie sprawę, że nie było to warte takiego zamartwiania.
Spróbować można. Ale to tylko moje przemyślenia. Co nie zmienia faktu, że uważam, że człowiek powinien decydować za siebie. Ale po przemyśleniu dłuższym, a nie po impulsie.