📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

KartonowyTutek napisał/a:
trzeba ja wydupczyć taka jazda na 5 batów nie wiem czy to pomoże ale warto spróbować
Ciebie też pięciu dojeżdża🤣 haha
Racja powinna za to mieć porządnie wpalone to doceni życie bo nie jast takie złe.
Edys45 napisał/a:
Racja powinna za to mieć porządnie wpalone to doceni życie bo nie jast takie złe.
Nie dla osoby z depresją.
yellow87 napisał/a:
jak ci od pupy spod kiecki staje to strach pomyśleć co się stanie jak się laska przed tobą kiedyś rozbierze. Pokój do odmalowania będzie xD
Mnie bardziej zastanawia jak jemu mógł "stanąć do połowy". Jeżeli mu tak staje to raczej pokoju by nie odmalował.
Antekson napisał/a:
Po złapaniu za czuprynę mogła skończyć na dole, martwa i oskalpowana jak babka z harda (ta z tokarką).
A tak poza tym, prawie pupę pokazała na koniec, stanął mi do połowy. Nie ma cyców ale piwo leci.
Nope, skóra czaszki i cebulki mają taki udźwig, że możesz cżłowieka normalnej wagi spokojnie powiesić za włosy. To kiedyś było sztuczką cyrkową. Podobnie jak można się wieszać na hakach wbitych w skórę pleców lub ciągnąć na nich auto i nie jest to szczególnie bolesne. Podobnie jak przebicie policzka igłą. Niemal zupełnie nie boli. Body hacks.
Matka tej typiary powinna mu loda zrobic po same kule i kukiel wylizac XDD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie