iggiamakim napisał/a:
O j🤬iutki!!!! Za kłaki typiarę złapał!!! hehe
Tupet by ją zabił...
Po złapaniu za czuprynę mogła skończyć na dole, martwa i oskalpowana jak babka z harda (ta z tokarką).
A tak poza tym, prawie pupę pokazała na koniec, stanął mi do połowy. Nie ma cyców ale piwo leci.
A tak poza tym, prawie pupę pokazała na koniec, stanął mi do połowy. Nie ma cyców ale piwo leci.
Antekson napisał/a:
Po złapaniu za czuprynę mogła skończyć na dole, martwa i oskalpowana jak babka z harda (ta z tokarką).
jak ci od pupy spod kiecki staje to strach pomyśleć co się stanie jak się laska przed tobą kiedyś rozbierze. Pokój do odmalowania będzie xD
Jak znam Azjatów to to musi być jakaś poj🤬a reklama odżywki do włosów.
trzeba ja wydupczyć taka jazda na 5 batów
nie wiem czy to pomoże ale warto spróbować

Ryzykował j🤬y. Mogła mieć perukę 🤟
podpis użytkownika
Elo Elo 3, 2, 0,
i po c🤬j ingerować w plany takiej osoby? Jeśli się ktoś chce zabić, to się zabije. Impuls to nie mógł być, bo człowiek nie pokona instynktu zachowawczego spuszczając się na same dłonie z 20 piętra.
Zamkną ją przymusowo na 2 tyg w psychuszce (ja byłem 2 razy przymusowo po cięciach) ale jak będzie chciała to i tak zrealizuje swój plan.
C🤬jowo postąpił gościu, zaraza i brainwashing utrzymywania ludzi przy życiu za wszelką cenę trwa i ma się dobrze. C🤬j im w dupę, że cierpiący kot czy pies dostaje sobie Nembutal i bezboleśnie zasypia, a człowiek musi się rzucać z 20 piętra albo wieszać. K🤬a psy mają lepiej od ludzi w tym wypadku.
J🤬 ten świat.
Zamkną ją przymusowo na 2 tyg w psychuszce (ja byłem 2 razy przymusowo po cięciach) ale jak będzie chciała to i tak zrealizuje swój plan.
C🤬jowo postąpił gościu, zaraza i brainwashing utrzymywania ludzi przy życiu za wszelką cenę trwa i ma się dobrze. C🤬j im w dupę, że cierpiący kot czy pies dostaje sobie Nembutal i bezboleśnie zasypia, a człowiek musi się rzucać z 20 piętra albo wieszać. K🤬a psy mają lepiej od ludzi w tym wypadku.
J🤬 ten świat.