Na przyjęcie z okazi 45-lecia korporacji, przyszedł 70-cio letni prezes z sexowną, mającą czym oddychać niebieskooką blondi, której aksamitny głos i zalotne spojrzenie każdemu przyspieszały puls. Przy pierwszej nadarzającej się okazji współpracownicy podeszli do niego gdy stał sam i zapytali:
-Człowieku! Skąd żeś wytrzasnął taką dzięwczynę?
-To moja żona.
-Co!? Jakim cudem za ciebie wyszła?
-Skłamałem co do mojego wieku...
-Powiedziałeś że masz ile, 50 lat?
-Nie, powiedziałem że mam 95...
podpis użytkownika
:::::::::DEMON DAYS:::::::::

Prezes = najbogatszy w firmie
j................r
2010-07-04, 11:16
hahahahha ale sie usmialem hahahaha zdecydowanie najlepszy i najczarniejszy dowcip jaki w zyciu usyszalem brawo dawaj wiecej takich
j_master napisał/a:
hahahahha ale sie usmialem hahahaha zdecydowanie najlepszy i najczarniejszy dowcip jaki w zyciu usyszalem brawo dawaj wiecej takich
j................0
2010-07-04, 12:42
oho, widzę że sadistic zrobił się ostatnio salą treningową dla ludzi ćwiczących ironię. administracja chyba powinna zacząć brać opłaty za szkolenia. no nic, trenujcie dalej, idzie wam coraz lepiej.
t................y
2010-07-04, 14:15
A mnie się tam podoba, mimo że znane to i oklepane.
d................4
2010-07-04, 14:59
j_master napisał/a:
twoja głupota mnie rozp🤬ala ;/
n................a
2010-07-04, 18:01
jonek00 napisał/a:
oho, widzę że sadistic zrobił się ostatnio salą treningową dla ludzi ćwiczących ironię. administracja chyba powinna zacząć brać opłaty za szkolenia. no nic, trenujcie dalej, idzie wam coraz lepiej.
I jaki jest twój problem w związku z tym?
j................0
2010-07-04, 20:03
ooo, zapewniam że żaden. dobrego dnia życzę
M................8
2010-07-04, 20:04
I to ma aż 103 piwa?.
k................n
2010-07-04, 20:58
Kiedy Pinokio kapnął się,że jest z drewna?
Bo jak walił konia to się zapalił.
Z................r
2010-07-04, 22:28
@up, nie się zapalił, tylko fiut mu się zaczął jarać, ok?
żeby zrozumieć ten żart trzeba mieć minimum maturę, więc nie napinajcie się tak tylko do nauki