Na przyjęcie z okazi 45-lecia korporacji, przyszedł 70-cio letni prezes z sexowną, mającą czym oddychać niebieskooką blondi, której aksamitny głos i zalotne spojrzenie każdemu przyspieszały puls. Przy pierwszej nadarzającej się okazji współpracownicy podeszli do niego gdy stał sam i zapytali:
-Człowieku! Skąd żeś wytrzasnął taką dzięwczynę?
-To moja żona.
-Co!? Jakim cudem za ciebie wyszła?
-Skłamałem co do mojego wieku...
-Powiedziałeś że masz ile, 50 lat?
-Nie, powiedziałem że mam 95...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-02, 16:26

Prezes = najbogatszy w firmie
konto usunięte
2010-07-04, 11:16
hahahahha ale sie usmialem hahahaha zdecydowanie najlepszy i najczarniejszy dowcip jaki w zyciu usyszalem brawo dawaj wiecej takich
j_master napisał/a:
hahahahha ale sie usmialem hahahaha zdecydowanie najlepszy i najczarniejszy dowcip jaki w zyciu usyszalem brawo dawaj wiecej takich
konto usunięte
2010-07-04, 12:42
oho, widzę że sadistic zrobił się ostatnio salą treningową dla ludzi ćwiczących ironię. administracja chyba powinna zacząć brać opłaty za szkolenia. no nic, trenujcie dalej, idzie wam coraz lepiej.
konto usunięte
2010-07-04, 14:15
A mnie się tam podoba, mimo że znane to i oklepane.
konto usunięte
2010-07-04, 14:59
konto usunięte
2010-07-04, 18:01
jonek00 napisał/a:
oho, widzę że sadistic zrobił się ostatnio salą treningową dla ludzi ćwiczących ironię. administracja chyba powinna zacząć brać opłaty za szkolenia. no nic, trenujcie dalej, idzie wam coraz lepiej.
I jaki jest twój problem w związku z tym?
konto usunięte
2010-07-04, 20:03
ooo, zapewniam że żaden. dobrego dnia życzę
konto usunięte
2010-07-04, 20:04
I to ma aż 103 piwa?.
konto usunięte
2010-07-04, 20:58
Kiedy Pinokio kapnął się,że jest z drewna?
Bo jak walił konia to się zapalił.
konto usunięte
2010-07-04, 22:28
@up, nie się zapalił, tylko fiut mu się zaczął jarać, ok?
żeby zrozumieć ten żart trzeba mieć minimum maturę, więc nie napinajcie się tak tylko do nauki