👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ustawka. Na YT ktos sie niezle wypromuje. Pewnie ich mamuska.
Jak odchodzili to już nie pamiętali po co przyszli. Tak naprawdę to od momentu jak usłyszeli że dostają kasę przed wykonaniem pracy to już nie pamiętali po co przyszli. Życie XD
Zajebiste. Pamiętam swoje pierwsze zarobione pieniądze. W normalnych krajach uczy sie dzieci w szkole jak można uczciwie zarobić a później inwestowac pieniądze. A w naszym urzędolandzie po publikacji materiału znalazłby sie jakiś niedowartościuch z US sprawdzający czy został odprowadzony podatek.
Maciek_z_Grosaru napisał/a:
Zajebiste. Pamiętam swoje pierwsze zarobione pieniądze.
Ja też. Sprzedałem u jubilera złoty łańcuszek, który dostałem od babci na komunię. Prawie tydzień ćpania, to były piękne chwile.
Ostatnie zdanie jakie wypowiada młody który dostał hajs z tego co słychać brzmi "oh this is n....... " film się kończy. Więc łatwo się domyśleć że to żadna ustawka bo młodzi biznesmeni dostały fałszywy hajs oh this is not true money.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie