Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2018-12-06, 12:52 19
Nie dolał płynu do kierunkowskazów.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
luja27 2018-12-06, 13:24
Jak?
Jak można być takim debilem?
Zgłoś
Ligerius89 2018-12-06, 13:54 1
To jest uj! U nas na wydziale kazali kiedyś świeżakowi iść z wiaderkiem do biura do mistrza po "wakum"... Wszyscy prawie lali ze śmiechu, a młody dalej nie wiedział o co kaman
Zgłoś
Wiewór 2018-12-06, 14:29 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
crossdressphyxia 2018-12-06, 15:50 30
Niby śmieszne, ale te żarciki w pracy z praktykantów to czasem są idiotyczne. "Hehe młody przyszedł do roboty, to se jaja porobimy hehe co nie Mariusz, taki głupi hehe, to go jeszcze nagram mojom nokjom" Jak masz fajny zespół, to zamiast robić sobie z Ciebie jaja i wrzucać to do internetu, to starają Ci się jakoś pomóc, żebyś ogarnął temat, dzięki czemu jak się szybciej nauczysz, to i jemu i tobie będzie lżej. Ja wiem, że to idiotycznie wygląda, i przypuszczam, że wielu nowych w pracy w tym momencie zdaje sobie sprawę, że każą im robić rzecz kompletnie debilną, ale to robią, bo im zależy na nowej pracy, bo nie chcą podpaść kierownikowi, albo po prostu są zesrani ze stresu i nie myślą do końca racjonalnie, albo nie chcą pyskować starszemu Januszowi operatorowi wajchy i żubrówki.
Zgłoś
Pantilion 2018-12-06, 16:39 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Essent 2018-12-06, 18:28
Aż mi go szkoda bo nie dokręcił pod koniec w lewo
Zgłoś
Kosmodysk 2018-12-06, 18:57
Co za debil. Powinien włożyć klucz z drugiej strony, bo nakrętka się kręci.
Zgłoś
xoludus 2018-12-06, 22:22
U mnie koleś przyszedł ze złamanym trzonkiem od młotka, to wysłali go do majstra po elektrody do drewna, no i poszedł po te elektrody i mu je dali, ale jednak nie dało się pospawać trzonka...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem