Takiego wp🤬lu się nie spodziewaliście
J🤬y apaślak miękkim c🤬jem robiony
to jest typ czlowieka, co sie potyka o wlasne nogi na plaskiej przestrzeni...
Na miejscu starego bym się nie śmiał, tylko martwił: gdzie popełniłem błąd i czy tam faktycznie występują moje geny...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Na miejscu starego, poszedł bym do sklepu po mleko
Geraldinio napisał/a:
Na miejscu starego bym się nie śmiał, tylko martwił: gdzie popełniłem błąd i czy tam faktycznie występują moje geny...
Matka nagrywa dowody i w sądzie przy rozwodzie powie:
Patrz co żeś k🤬a zrobił?!
Jak z młodego taka ciapa, to stary powinien się wziąć za niego jak ojciec - poszkolić, potrenować - a nie śmiać się razem z kolegą. C🤬j ze starego, to i młodziak dupowaty.
Tata przywiózł synowi suweniry z frontu, a pod Bahmutem jakaś sabaka szuka swojej piłki do zabawy
Bul_od_bytu napisał/a:
Tata przywiózł synowi suweniry z frontu, a pod Bahmutem jakaś sabaka szuka swojej piłki do zabawy
Ta, chyba zap🤬lił w polskim markecie i policja szuka sprawcy
Stary z wujasem mają ubaw z retarda.
Jak można robić ze swojego dziecka błazna i śmiać się z tego, że się pod naszą aprobatą wydurnia, a nawet robi sobie krzywdę. Nie rozumiem jak można nie mieć jakiegoś respektu dla swojego dziecka i pozwalać na to, by rosła z niego ciamajda i nieudacznik? Dziecko chce autentycznie zdobyć uwagę swojego ojca a jego nieszczęściem jest to, że ma tak gnuśną rodzinę...
katarnoxi napisał/a:
Jak można robić ze swojego dziecka błazna i śmiać się z tego, że się pod naszą aprobatą wydurnia, a nawet robi sobie krzywdę. Nie rozumiem jak można nie mieć jakiegoś respektu dla swojego dziecka i pozwalać na to, by rosła z niego ciamajda i nieudacznik? Dziecko chce autentycznie zdobyć uwagę swojego ojca a jego nieszczęściem jest to, że ma tak gnuśną rodzinę...
Nikt nic na to nie poradzi, że wiele osób przez los dostało zakompleksionego zjeba na ojca.