Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JanJankowski 2024-12-29, 13:53 11
Ciapate bydle do utylizacji
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-29, 13:54 15
Ciekawe czy po tym incydencie, młody w dorosłości będzie pałać współczuciem do fekalioskórnych ? Pewnie nie
Zgłoś
psyhepl 2024-12-29, 14:09 7
Koleś ma już pozamiatane
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-29, 14:19 55
Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odp🤬lają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie p🤬lą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.

Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.

[ Dodano: 2024-12-29, 14:21 ]
psyhepl napisał/a:

Koleś ma już pozamiatane

Niekoniecznie. To zależy co gówniak odp🤬lał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.
Zgłoś
Prosty 2024-12-29, 15:17 38
Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. J🤬e k🤬y na zasiłkach.
Zgłoś
Adiczek 2024-12-29, 16:21 8
Na miejscu ojca bym czarnego podludzia spalił na stosie

[ Dodano: 2024-12-29, 16:22 ]
@TwójCzarnyPan: nie ważne co zrobił, jest biały miał prawo
Zgłoś
zn506 2024-12-29, 17:19 5
Adiczek napisał/a:

czarnego podludzia

Akurat tu Murzyn pracujący - pewnie z tych ucywilizowanych. Raczej obstawiłbym lewackie zachowanie u gówniaka
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-12-29, 17:27 10
Pracowałem z Irolami glupie k🤬y jebac ich to taki sk🤬ialy kraj pod okupacja angielska mają swoi jezyk ale się glupie k🤬y go wstydzą i nie używają jak się o tym dowiedziałem to już wiedziałem z kim mam do czy ienia

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
pan_gacus 2024-12-29, 18:06 5
Akurat jedna z nielicznych zalet kolorowej imigracji to fakt, że pigmentododatni się nie p🤬lą jak lokalsi z rozwydrzonymi gówniakami.
Zgłoś
smc 2024-12-29, 18:13 2
W życiu bym do autobusu nie wsiadł.

Jak wy możecie z tym plebsem funkcjonować, to ja nie mam pojęcia.
Zgłoś
metyoo 2024-12-29, 19:17 6
TwójCzarnyPan napisał/a:

Kto nie mieszkał w Irlandii i nie widział co odp🤬lają tam rozwydrzone gówniaki niech się lepiej nie odzywa. Na szczęście, kolorowi się z nimi nie p🤬lą, bo Irol potrafi tylko powiedzieć "mind your manners!", a potem stoi z otwartą japą jak taki słodki dziesięciolatek z fają w ryju wyzwie go od starych matkojebców.
Najgorsze są gówniaki patusów z rodzin od pokoleń żyjących z zasiłków, ale ostatnio i z bogatych domów. Skutek bezstresowego wychowania.
A w odróżnieniu od UK, Francji, czy reszty "imigranckich" krajów, w Irlandii najgorsza patologia to biali, czystej krwi Irole.
Niekoniecznie. To zależy co gówniak odp🤬lał. Jeśli w autobusie, to tam wszędzie są kamery.

cała wyspa to patologia, pamiętam, jak w 2004 zszokowany oglądałem gówniaków trzaskających się na podłodze w sklepie, czy galerii, a mamole tyklo stały nad nimi i spokojnym głosem prosiły, żeby dziecko wstało i to się już najprawdopodobniej rozmnożyło, a najpewniej niedługo zacznie to robić. emiraty brytyjskie to największa biała patologia w europie. nawet ruscy są bardziej cywilizowani!

[ Dodano: 2024-12-29, 19:20 ]
Prosty napisał/a:

Jebie mnie irlandia to są ci co Polaków nie chcieli bo im pracę zajebia, teraz mają co zapragnęli, miód na moje oczy. J🤬e k🤬y na zasiłkach.

nikt nie chciał, niemcy, holendrzy, francuzi, anglicy. przypominam, że w stosunku do widlarzy panuje podobna argumentacja i mimo mojej średniej sympatii do nich to jednak wolę widlarza jako sąsiada, niż gniazdo beżowych karaluchów!
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-12-29, 19:34 1
@psyhepl: no dzieciak odsiadka jeszcze pewnie wyjdą przy okazji jakieś posty
Zgłoś
chico35 2024-12-29, 20:56 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

potwierdzam, mieszkałem w Dublin 13 i tam te małe urwy rzucały kamieniami w okna mieszkań gdzie mieszkali Polacy, podchodzili na ulicy i chciali żbey im alko i fajnki kupować, jbana patologia, byłem w 2005 do 2008
Zgłoś
NapalonaFrytka 2024-12-29, 22:32
Irlandzka mniejszość w tym kraju nie powinna miec głosu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie