👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnio miałem ochotę wysiąść , machnąć przed kaprawymi ślepiami czymkolwiek z słowami starszy sierżant sztabowy Kukała, czy posiada pan uprawnienia do kierowania ruchem ? nie? dokumenty poproszę!
To jest przyszły pracownik który w wieku 24 lat będzie miał 20 lat doświadczenia.

Tłusty j🤬iec i do tego zawzięty - pewnie do polityki pójdzie w przyszłości.
Filmik z rodzinnej kolekcji Kim Dzong Una
Tyle lat minęło i jak nam młody wyrósł, teraz całym krajem trzęsie !

Tyle lat minęło i jak nam młody wyrósł, teraz całym krajem trzęsie !

gdyby dźgnął i przebił tę oponę, to byłby materiał na harda. a tak to tylko pyskaty zasraniec z nożem...
Jakby nie to, że to mały żółciuchny parówczak to bym pomyślał, że to w łodzi. Jak parkowałem w łodzi służbowo to podszedł mnie szczerbaty szczyl i mówi, że tu strasznie schodzi powietrze z opon ale za piątala to on przypilnuje, żeby nie zeszło.
K🤬a, abonament płaci pewnie za parkng na swojego plastikowego trój-kołowca a wy mu się dziwicie, bo jakiś c🤬l mu sie na miejsce wj🤬. :idzpanwc🤬j:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie