Dlatego mam chyba z 10 gaśnic po całym domu rozstawionych
może mam jakąś fobię, ale lepsza taka niż brak gaśnicy gdy jest potrzebna, szczególnie w erze litowo-c🤬jowych aku

Młody zniknął bo pewnie poleciał do rejestratora materiał skasowac. Ciekawe czy jako wkład do zupy nie skończył
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jedyny w historii, zarejesyrowany na filmie, przypadek obecności gaśnicy w tym skośnym burdelu. Chińczyk zdrajca, zamiast rodzimym ping-pongiem, elektrycznym, jeździć to kitra audice pod daszkiem.
W końcu pięknie pokazane dla czego ceglane domy się palą , mimo że nie powinny , styropian jak napalm idzie
kafaros napisał/a:
Kiedyś koło bloków stały takie zadaszone p🤬lniki, aby jakieś stare tapczany, meble, ciuchy itp dawać, naj🤬e tego wp🤬du było, przechodząc z kumplem rzuciłem pomysł aby taki pakunek z ciuchami w jednorazówce podpalić... ledwo co się siatka zaczęła jarać, do tego wiało, to myśleliśmy że zgaśnie... obchodzimy blok, patrzymy a tam czarny dym... jara się jak sk🤬ysyn... straż przyjechała bo nie było opcji tego zgasić, kumpel miał przypał bo go sąsiad widział z zapalniczką, a to ja byłem pomysłodawcą i wykonawcą
jedno dobre że tam jakiś menel nie spał, bo wtedy to by się narobiło.
Szkoda że żaden żul tam nie spał bo razem ze śmieciami spaliłby się szkodnik.