Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szary_Jeleń 2025-03-05, 20:05 1
Dlatego mam chyba z 10 gaśnic po całym domu rozstawionych może mam jakąś fobię, ale lepsza taka niż brak gaśnicy gdy jest potrzebna, szczególnie w erze litowo-c🤬jowych aku
Zgłoś
ra0mir 2025-03-05, 20:13 1
Młody zniknął bo pewnie poleciał do rejestratora materiał skasowac. Ciekawe czy jako wkład do zupy nie skończył

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
POeBaNy 2025-03-05, 20:51
Akcja gaśnicza skuteczna jak Polska polityka migracyjna.
Zgłoś
Aras76 2025-03-05, 21:09 1
ale najduch narobił bigosu ....dupa będzie sina,
Zgłoś
Antebot 2025-03-05, 21:18 1
Jedyny w historii, zarejesyrowany na filmie, przypadek obecności gaśnicy w tym skośnym burdelu. Chińczyk zdrajca, zamiast rodzimym ping-pongiem, elektrycznym, jeździć to kitra audice pod daszkiem.
Zgłoś
Angelo506 2025-03-05, 21:19
Babę by jeszcze przejechał a ona to chyba zawodowa strażaczka 😅😅
Zgłoś
JoSeed 2025-03-05, 21:22 1
ramonawielun napisał/a:

Ilu ma w ogóle dom?

Padłam 🤣
Zgłoś
trawa 2025-03-05, 21:30
Wszystko poszło nie tak.
Zgłoś
kumbot 2025-03-05, 21:41
tego mopa żal taki był fajny...
Zgłoś
mauser 2025-03-05, 21:45
dobrze że nie palne to było ha ha
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-05, 21:48 2
W końcu pięknie pokazane dla czego ceglane domy się palą , mimo że nie powinny , styropian jak napalm idzie
Zgłoś
Cerber1111 2025-03-05, 22:08
Hahaha, k🤬a. Co ona odp🤬la z tą gaśnicą
Zgłoś
Inohizo1 2025-03-05, 22:16
Sie narobiło
Zgłoś
chada 2025-03-05, 22:30 1
kafaros napisał/a:

Kiedyś koło bloków stały takie zadaszone p🤬lniki, aby jakieś stare tapczany, meble, ciuchy itp dawać, naj🤬e tego wp🤬du było, przechodząc z kumplem rzuciłem pomysł aby taki pakunek z ciuchami w jednorazówce podpalić... ledwo co się siatka zaczęła jarać, do tego wiało, to myśleliśmy że zgaśnie... obchodzimy blok, patrzymy a tam czarny dym... jara się jak sk🤬ysyn... straż przyjechała bo nie było opcji tego zgasić, kumpel miał przypał bo go sąsiad widział z zapalniczką, a to ja byłem pomysłodawcą i wykonawcą
jedno dobre że tam jakiś menel nie spał, bo wtedy to by się narobiło.

Szkoda że żaden żul tam nie spał bo razem ze śmieciami spaliłby się szkodnik.
Zgłoś
Hyperion 2025-03-05, 22:35
Ta kobieta z gaśnicą... No mistrzyni świata k🤬a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie