Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sothis 2025-03-05, 22:37 1
ramonawielun napisał/a:

Ilu ma w ogóle dom?

Ej, ale wiesz ze doj🤬eś pewnie 3/4 portalu?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-03-05, 22:58
Dać babie gaśnicę

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Siriuz 2025-03-05, 23:28 1
esa napisał/a:

ja pierdołę ile tu błędów no przyznajcie się sadole ilu z was ma gaśnicę w domu?

Ja mam dwie. 6kg i 1kg, ale byłem takim piromanem jak ten dzieciak i mi zostało, jednak nauczyłem się co nieco przez te wszystkie lata

Gówniaki takie są, trzeba się liczyć że mogą wszystko zniszczyć, więc trzeba uważać do czego daje im się dostęp.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Czachulek 2025-03-06, 0:42
U nas pewnie mamusia nie pozwoliłaby chociaż ochrzanić bachora, żeby nie zaburzyć jego rozwoju...
Zgłoś
paragon0 2025-03-06, 4:15
Dlatego warto mieć w domu gaśnice, może uratować resztę dobytku
Zgłoś
WysuszoneGronoweTruchła 2025-03-06, 8:09
Zamiast ocieplić dom, ocieplił klimat.
Zgłoś
LordVIP 2025-03-06, 9:08 1
Koleś wyjeżdża, a ta idiotka akurat wtedy odkryła jak odpalić gaśnicę i mu nie tylko zablokowała widok, ale też up🤬liła cały samochód. Jak wyjechał, to przestała
Zgłoś
ad3k77 2025-03-06, 11:16
Cóż za profesjonalizm w zamazywaniu tablicy rejestracyjnej xD
Zgłoś
pierdylion83 2025-03-06, 21:30
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Hahaha, akcja gaśnicza pełna profeska (zwłaszcza na początku w wykonaniu gówniaka i potem baby), chyba to nie pierwszy raz skoro mieli tam tyle gaśnic.

A ja uważam, że w tej sytuacji zrobili wszystko co możliwe wykorzystując cały zakres posiadanych środków i możliwości w stosunku do zagrożenia, które raczej nie było do opanowania w tych okolicznościach.
Co więcej udało się skutecznie ewakuować "Kaudi".
Dla mnie dobra reakcja

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
Nemrod90 2025-03-06, 21:33 1
esa napisał/a:

ja pierdołę ile tu błędów no przyznajcie się sadole ilu z was ma gaśnicę w domu?

Ja się nauczyłem bardzo szybko i kupiłem trzy porządne gaśnice, gdy rozszczelnił mi się reduktor LPG w samochodzie i gaz wybuchł pod maską. Jebnęło jak dobra petarda. Przekonałem się wtedy ile warta jest standardowa, kilogramowa gaśnica i miałem szczęście w nieszczęściu, iż zdarzyło się to na ulicy tuż za bramą podwórka, dzięki czemu ugasiłem auto konewkami z wodą. Finalnie nic wielkiego się nie stało i auto tego samego dnia już jeździło (na benzynie), ale tempo rozprzestrzeniania się ognia robi wrażenie.
Zgłoś