👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda, jakby dostawał łopatą po twarzy, taką ma krzywą mordkę.

Przecież on jest upośledzony, chyba. Przynajmniej tak wygląda jak te dzieci, co za szybko się starzeją.

czego od niego chcecie? to bardzo miły chłopak. grzecznie stoi w kolejce, je chipsy, bawi się na kompie, nie przeklina. spoko koleś.

On chyba rapuje o tym że teraz gra w CS-a, ale jak dorosnie to sobie kupi alko i durexy.

O widzę, że PEJA, FIRMA itp. mają swoją reprezentację za granicą

Beret zajebisty prawie jak Pat czy Mat nie wiem który był który

Gościu powinien sobie zapuścić długą brodę i myć nią podłogi w kiblach, robiłby to zdecydowanie lepiej jak "rapowanie".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie