Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu 2024-07-06, 22:26 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-07-06, 22:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
arcan86 2024-07-06, 22:30 3
Wolę mieć kaca po czystej niż po tym brudnym gównie.
Zgłoś
psyhepl 2024-07-06, 22:30 3
Zgłoś
UnknownUserForm 2024-07-06, 22:35 1
Twarz nie skalana inteligencją.
Zgłoś
baronturbina 2024-07-06, 22:40
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Toś ty po prostu dobrej łychy nie pił. Wara od łychy! (nie ujmując balkanskim trunkom, łycha w serduszku)

Daj spokój… tak jak byś koniowi próbował wytłumaczyć że zimna woda jest lepsza od ciepłej.
Zgłoś
psotna_cipka 2024-07-06, 22:51 3
Kula daje fula.
Zgłoś
outline 2024-07-06, 22:53 2
Zgłoś
KosmatyHui 2024-07-06, 22:54 1
Bmwf10520 napisał/a:

Ale że alko czy łycha?
Bo jak łycha to ty dobrego trunku wysoko procentowego nie piłeś jeszcze.
Bałkany,Karpaty tam to sie kozackie trunki produkuje

Koniak w 5 litrowych baniaczkach.. i wiekszych.. Ach moldawia.
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-06, 23:02
Do tej butelki chyba naszczał, że tak się krzywi
Zgłoś
krasnal_hałabała 2024-07-06, 23:03
Zgłoś
Baronessa 2024-07-06, 23:11 1
darek1234 napisał/a:

Jego matka chodzi ubrana w czarnej koszulce, leginsach, pod spodem kryje się zwisający bebech.

Tak. To ona.

Zgłoś
banowanyzanic3 2024-07-06, 23:13 1
Chyba czas na zmianę nazwy strony bo co się wejdzie to wysrywy z kwe*ka czy innego gówna.
Zgłoś
420710247365 2024-07-06, 23:23
JD faktycznie słaby jest, niech młody może trochę dopłaci, kupi wersję Gentleman Jack i na pewno mu badziej podejdzie, jest łagodniejszy. Ogólnie z amerykańskich tanich whiskaczy ja bym jednak celował w Maker's albo Wild Turkey bo cenowo prawie to samo co podstawowy JD a smakowo o wiele lepsze no i procyntów mają więcej, odpowiednio 45% i 51% więc wyższa zawartość whiskey w whiskey. Chyba że akurat trafi się promocja jak ostatnio kiedy Gentleman był dostępny taniej od obu powyższych (zazwyczaj jest droższy).
I to właśnie na ten temat chciałem powiedzieć. Dziękuję za tę wypowiedź.
Zgłoś
parapsychol 2024-07-06, 23:31
niesmakowalo, bo byla przeterminowana
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem