👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Toś ty po prostu dobrej łychy nie pił. Wara od łychy! (nie ujmując balkanskim trunkom, łycha w serduszku)
Daj spokój… tak jak byś koniowi próbował wytłumaczyć że zimna woda jest lepsza od ciepłej.
Bmwf10520 napisał/a:
Ale że alko czy łycha?
Bo jak łycha to ty dobrego trunku wysoko procentowego nie piłeś jeszcze.
Bałkany,Karpaty tam to sie kozackie trunki produkuje
Koniak w 5 litrowych baniaczkach.. i wiekszych.. Ach moldawia.
darek1234 napisał/a:
Jego matka chodzi ubrana w czarnej koszulce, leginsach, pod spodem kryje się zwisający bebech.
Tak. To ona.

Chyba czas na zmianę nazwy strony bo co się wejdzie to wysrywy z kwe*ka czy innego gówna.
JD faktycznie słaby jest, niech młody może trochę dopłaci, kupi wersję Gentleman Jack i na pewno mu badziej podejdzie, jest łagodniejszy. Ogólnie z amerykańskich tanich whiskaczy ja bym jednak celował w Maker's albo Wild Turkey bo cenowo prawie to samo co podstawowy JD a smakowo o wiele lepsze no i procyntów mają więcej, odpowiednio 45% i 51% więc wyższa zawartość whiskey w whiskey. Chyba że akurat trafi się promocja jak ostatnio kiedy Gentleman był dostępny taniej od obu powyższych (zazwyczaj jest droższy).
I to właśnie na ten temat chciałem powiedzieć. Dziękuję za tę wypowiedź.
I to właśnie na ten temat chciałem powiedzieć. Dziękuję za tę wypowiedź.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie