👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
od do c🤬j ż__a na patyku aż mnie bolą mięśnie brzucha od śmiechu. Co za j🤬y gruby ryży przegryw. Histeria na widok koguta

Ojciec sk🤬iel. Wychował syna p🤬dę, by potem mieć z niego ubaw i wrzucać to do internetu

htp napisał/a:
I właśnie kogut ma taki być. Wiecie ile ma kur do obsłużenia?
Czemu pytasz? Interesuje Cię posada koguta?

Ale bojowy sk🤬iel. Nastroszył się jak ten mały dinozaur z Parku Jurajskiego.

A w lewym narożniku - ostatnia nadzieja białych, "Mejson "pałer gumowiec" Maaaaassaaaaa"!!!!
@tralala101
heh, chłopaczek ma nawet koszulkę z Jurassic Park wiec może myślał ze to ten
heh, chłopaczek ma nawet koszulkę z Jurassic Park wiec może myślał ze to ten

Ojciec spojrzał na syna i stwierdził,że jak teraz nie dostanie wp🤬l to sam będzie spuszczał i wymuszał a na koncu skonczy w kryminale. Popatrzcie na ryj tego dziecka. Typowy przyszły sebix

Podejrzewam że taki kogut pogoniłby niejednego sadola. Jest to na tyle sprytna besta ze jak ma mozliwość to wskakuje na głowę i twarz i ryje po oczach, nosie i policzkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie