👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak kiedyś z piłki ping pongowej robiłem... Tzn próbowałem.
Oczywiście jakiś gównostan (Indie?). Nie ma to absolutnie nic z zoofilią, nieleczonymi chorobami, syfem, chowem wsobnym itp.
Cała matka
też miała takie oczy jak usłyszała, że tatuś skończył w środku

to wygląda jakby wcześniej oberwał parę razy łychą tej koparki.
no bo tak same z siebie te oczy mu nie wypadli przecież...
no bo tak same z siebie te oczy mu nie wypadli przecież...
Czemu zawsze jak są jakieś filmiki z dziwolągami to prawie zawsze z Indii? Co z nimi jest nie tak? Jeszcze ich coraz więcej w Polsce widać, fuj.
mia napisał/a:
Czemu zawsze jak są jakieś filmiki z dziwolągami to prawie zawsze z Indii? Co z nimi jest nie tak? Jeszcze ich coraz więcej w Polsce widać, fuj.
pewnie dlatego, że profilaktyka w ciąży nie występuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie