No, młodemu pali się robota w rękach. Wszyscy żyją. GŁOGÓW XD
Moj pierwszy post.
Od 40 sekundy
O zesz c🤬ju panie złoty….co za głąb
Rozlewnia gazu jak u c🤬ków.
i wez tu pracuj z takimi debilami oderwanymi od komputera. w minecrafcie nie ma gazu. tępe p🤬dy bez wyobrazni, czlowiek pojdzie do roboty i duza szansa ze wroci w formie tatara od oginskiego. a bedzie tylko gorzej
Tak samo firma elkomgaz ludzie bez szkoleń auta przeładowane o tone byle szybciej a maszyny bez udt.
Ta rozlewnia gazu to typowy polski "zakład pracy", gdzie właścicielem jest zwykły dziad zatrudniający małolatów na czarno za frajer. Zawsze dziwiłem się małolatom, że dają się r🤬ać w dupę pracodawcom jebiąc bez jakiejkolwiek umowy o pracę i ubezpieczenia zdrowotnego/emerytalno-rentowego...
Mogły te butle z gazem p🤬lnąć i wyj🤬 te kamienice, to by dziad p🤬lony się nie wypłacił do końca życia. Buahahah...
I wchodzi tu refren słonia - sicario …. Więc jaraj się jaraj coooo???
Nagroda Darwina była o piczy kłak...
Koleś jebniety w dekiel, chciał sobie ocieplić ręce w miejscu, gdzie ulatniał się gaz? Mistrz bez mózgu
Behapowce k🤬a....
Kiedyś do firmy w której pracowałem przyszły p🤬dy z inspekcji pracy. Stała butelka plastikowa z bejcą. Strasznie brudna od bejcy, powyginana w h🤬j.... Ale po napoju k🤬a. I jedna p🤬da mówi, że powinna być opisana, żeby ktoś się nie napił....
Ja na to mówię, że jak ktoś z takiej uj🤬ej butelki się napije, to nawet lepiej dla społeczeństwa....
Nie wykazała zrozumienia...
Koleś jebniety w dekiel, chciał sobie ocieplić ręce w miejscu, gdzie ulatniał się gaz? Mistrz bez mózgu
P🤬lony tytan intelektu
Janko napisał/a:
Pięknie to zrobił mógł jeszcze zapalić Szluga i byłoby Gites
On to podpalił jakąś nagrzewnicą
Marcinzursusa napisał/a:
Tory były złe
podwozie tez było złe