Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
duck_you_too 2025-09-01, 20:14
Kurde, nie wiedziałem że tu tylu beciaków i białorycerzy. Jakiś czas temu na hardzie była kompilacja dla nekrofilów. Czemu mnie to nie dziwi...
Zgłoś
WKND 2025-09-01, 22:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DorotaNowak 2025-09-01, 22:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ŻelBetonowy 2025-09-01, 22:56 1
JoSeed napisał/a:

Niebawem nakażą nosić burki... co za półzwoje 🤦‍♀️

To u muzułmanów takie rzeczy.
Najwyraźniej Tobie się zwoje przepaliły.
Zgłoś
pazuzu 2025-09-01, 23:47 2
M_A_X napisał/a:

I bardzo dobrze , pełne poparcie dla takiej inicjatywy.

Kolejny pedal któremu przeszkadza widok kobiecego ciała
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 1:23 2
Zgłoś
M_A_X Wczoraj 2:36 3
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 5:47 1
ŻelBetonowy napisał/a:

To u muzułmanów takie rzeczy.
Najwyraźniej Tobie się zwoje przepaliły.

Poważnie? pacz, nie wiedziałam.
Zgłoś
blokershk Wczoraj 7:55 2
Ujmę to tak po prostej lin ii którą kobita zrozumie.

Zgłoś
ŻelBetonowy Wczoraj 8:17 4
Zgłoś
jah1 Wczoraj 8:46 1
JoSeed napisał/a:

Niebawem nakażą nosić burki... co za półzwoje 🤦‍♀️

Robisz fikołka logicznego jak moja kochana żona. Dla niej też są zawsze dwie skrajności, nie ma niczego pośrodku. A przecie życie normalnych ludzi sklada się z tego wszystkiego co pomiędzy ekstremum. Weź to pod uwagę.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 8:56 1
Zgłoś
CanesVenatici Wczoraj 9:29 2
skoro facet z gołym torsem dostaje mandat to czemu nie kobieta za wyzywający ubiór
Zgłoś
Geniusz Wczoraj 11:32
Posłuchajcie wielkiej pani psycholog 🤣 Widać, że ona to z tych, co większość cipeczek jej pokroju, czyli bardziej to jej potrzebny psycholog niż odwrotnie 😆 A zwrotu to bardzo dojrzałego używa, jak na tego typu wykształcenie "ci kolesie" a niby taka wykształcona, jednak nie potrafi znaleźć innego określenia, jak "ci chłopcy" albo zwyczajnie "ci młodzi mężczyźni" 😅 Nie wiem czy ktokolwiek zauważył, ale wyraźnie wychodzi z tej "wyedukowanej" p🤬deczki ten element wzburzenia i pogardy względem tych młodych ludzi, jednak jakby ktoś ją dopadł w ciemnym parku, to by do chłopów leciała po pomoc w znalezieniu sprawcy 😆
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 11:43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem