Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
Klasyk50 Wczoraj 11:54
JoSeed napisał/a:

Niebawem nakażą nosić burki... co za półzwoje 🤦‍♀️

Pani "JoSeed", nie ma co się denerwować. Chodzą jak pajace w tych kamizelkach aby wyrazić swoją frustrację! Mogą tylko popatrzeć, ale nie skorzystać... Są młodzi i hormony buzują to im odbija, a gdy rodzice śpią, to odpalają filmy (wiadomo jakie). Wyrosną z tego.
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:23 2
Klasyk50 napisał/a:

Pani "JoSeed", nie ma co się denerwować. Chodzą jak pajace w tych kamizelkach aby wyrazić swoją frustrację! Mogą tylko popatrzeć, ale nie skorzystać... Są młodzi i hormony buzują to im odbija, a gdy rodzice śpią, to odpalają filmy (wiadomo jakie). Wyrosną z tego.

Całkiem możliwe... niedługo spodziewajmy się następnych strażników, którzy będą sprawdzac np koszyki zakupowe lub długość pantalonów i czy halka obecna...
Zgłoś
Klasyk50 Wczoraj 12:43 3
JoSeed napisał/a:

Całkiem możliwe... niedługo spodziewajmy się następnych strażników, którzy będą sprawdzac np koszyki zakupowe lub długość pantalonów i czy halka obecna...

W sumie po części ma pani rację, ponieważ 20 lat wstecz, gdy byłem w ich wieku, to ja, jak i wszyscy moi rówieśnicy uwielbialiśmy lato nie tylko ze względu na wakacje, ale i ze względu właśnie na nasze rówieśniczki jak i dorosłe kobiety skąpo ubrane, leginsy, miniówki, dekolty, opalanie się nad wodą itp.
Zgłoś
birddog102 Wczoraj 13:59 1
nie są zadowoleni do promocja kurestwa jest dziś lansowana przez główny ściek
Zgłoś
czlowiek_z_betonu Wczoraj 16:21 3

Ponoć łapią samych użytkowników sadola
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 20:32 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CanesVenatici Wczoraj 22:22 1
JoSeed napisał/a:

Niebawem nakażą nosić burki... co za półzwoje 🤦‍♀️

to jest nowa bojówka konfy bosak był w takiej powaga
Zgłoś
Bronchacz Wczoraj 22:58 1
Z dawnych czasów flashback'i jakieś mam z katechezy:
- nie wy sądzić będziecie
- kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem
Czy jest może jakiś Ksiądz na Forum, który by swym autorytetem te cytaty potwierdził lub błędy sprostował?
Nie to, żebym do qrew żywił jakiś szczególny sentyment - ale to co ta dziatwa odjaniepawla to jest wy...nie przesłania Nowego Testamentu do kosza.
Ponoć tym mieliśmy się różnić od muslimów - a tu widzę komuś background się pop...ił.
Czy my naprawdę (jako Naród) nie możemy spocząć gdzieś pośrodku zamiast miotać się między skrajnościami?
Pisiory - platfusy - nie widzę różnicy niestety.
W konkursie żenady Suski i Żukowska łeb w łeb pomykają niestety.
Jak to dobrze, że nie mam dzieci.
Łatwiej będzie patrzeć, jak to wszystko pyerdolnie.
Zgłoś
Mrrm Dzisiaj 0:06 1
Młode sadolki wychodzą z piwnicy
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem