📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Już raz im pomogliśmy. Ta nacja to umie czerpać korzyści nie dając nic w zamian. A później przyjdą z kosami i widłami.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Z czego?
Mam lepszy pomysł: deportujmy KAŻDEGO, kto łamie prawo, Polaków również. Najlepiej prosto do Donbasu, Zełenski nada każdemu w trybie pilnym obywatelstwo żeby wszystko było na legalu i jazda na front. W ten sposób nasz kraj stanie się najlepszym i najbezpieczniejszym miejscem do życia na świecie. Co ty na to?
Termin "deportacja" dotyczy cudzoziemców.
Nie można wyrzucać z kraju własnych obywateli, niestety.
Ale jestem zdania, że powinno się przywrócić karę śmierci i powinno się ją orzekać z automatu po np. trzecim umyślnym przestępstwie wymierzonym w zdrowie i życie ludzkie.
Wszystkich ukraińców do ich kraju, pasożyty i bandyci. Jest źle w Kraju przez nich i innych nachodźców, a będzie jeszcze gorzej. Do tego kula w łeb dla każdego polityka i ich rodzin za zdradę Polski i Polaków.
Na miejscu motorniczego bym wykoleił tramwaj to by ich ścigali z urzędu za spowodwanie katastrofy w ruchu lądowym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie