Przynajmniej miał więcej czasu do wypowiedzenia się niż u Wojewódzkiego. Polecam oglądać inne odcinki tego programu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-04, 21:38
Właśnie dałeś się wyr🤬ać mediom i rządowi

. "Dziel i rządź" to podstawowa zasada sprawowania władzy i zapewne poniższe komentarze pokażą, jak bardzo jesteśmy podzieleni...
konto usunięte
2013-09-04, 22:12
Kukiz jak przestał pić (alkoholik) całkiem odleciał... PiS-da, Smoleński bełkot itp... szkoda mi gościa.. kiedyś był i mógł a teraz zapluty psychol... żal
konto usunięte
2013-09-04, 22:36
@up patryjotyzmu Kukizowi nie brakuje, przeciwieństwie do ciebie...
konto usunięte
2013-09-04, 23:46
konto usunięte
2013-09-05, 0:45
konto usunięte
2013-09-05, 7:41
@szymon77513
masz rację Szymonku patriotyzm zamiast rozumu, patriotyzm zamiast obiadu, patriotyzm zamiast godziwej wypłaty itd itp typowy polaczku
pe..eee.eee.yy..ee..ppeee tak ja tego goscia slysze
konto usunięte
2013-09-05, 8:32
@osa79
Trzeba bić takich jak ty, lewaku.
Zachód jest taki nowoczesny i zalewa go fala gówna. Jeżeli jesteś taki odważny i nowoczesny, przyjmij je i ty.
Po raz kolejny pod filmem o polityce stała, niezmienna i jakże zabawna wymiana zdań o tym kto jest lewakiem, a kto nie jest. Chyba nigdy nie doczekam się korespondencji z logicznymi i przekonywującymi argumentami popierającymi czyjeś zdanie i poglądy. Ech, Polska młodzieży quo vadis?