👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
„mnie też pobito kiedyś” widać bo jeszcze do tełaz seplenisz… logopeda nie gryzie

Jakiejkolwiek organizacji nie postawiłoby się przed jakimkolwiek politykiem i nie dałoby się prawa wypowiedzi w jakimkolwiek temacie to by dostał brawa a na sadolu nawet czasem piwo
Przytoczony fragment jest z dupy wyjęty bo jest ucięty i zmanipulowany. Jak już ktoś coś wstawia to proponuję dać trochę obiektywizmu. Nie ma obiektywizmu (zwłaszcza w "politycznej" sprawie), nie ma piwa.
p.s. nie, nigdy nie głosowałem na SLD, nie głosuję i w planach głosować nie mam

p.s. nie, nigdy nie głosowałem na SLD, nie głosuję i w planach głosować nie mam

patrze na to gowno i utwierdzam sie w przekonaniu, ze robie dobrze nie placac abonamentu!

Aż mi się łezka uroniła po przemowie młodego neofaszysty. Demagog a ludzie łykają... Każdy kto myśli że pan z młodzieży wszechpolskiej ma racje powinien wziąć głęboki oddech i książkę w rękę.

sadol.pl/mlodziez-wszechpolska-masakruje-napieralskiego-vt55828.htm
jak Lewica to dla ludu...jak dla ludu to populizm...pozdro
jak Lewica to dla ludu...jak dla ludu to populizm...pozdro

po 2 wojnie byliśmy zajebiście etniczni, 99,99,99,99 Polacy , trza utrzymać ten stan, w tym popieram to ścierwo
1986kuba napisał/a:
Jakiejkolwiek organizacji nie postawiłoby się przed jakimkolwiek politykiem i nie dałoby się prawa wypowiedzi w jakimkolwiek temacie to by dostał brawa a na sadolu nawet czasem piwo
Przytoczony fragment jest z dupy wyjęty bo jest ucięty i zmanipulowany. Jak już ktoś coś wstawia to proponuję dać trochę obiektywizmu. Nie ma obiektywizmu (zwłaszcza w "politycznej" sprawie), nie ma piwa.
p.s. nie, nigdy nie głosowałem na SLD, nie głosuję i w planach głosować nie mam![]()
Na twoją prośbę zamieszczam link do calego filmiku. mam nadzieję, że to chociaż obejrzysz. A co mi tam, wyślę Ci PW.
tvp.pl/krakow/publicystyka/mlodziez-kontra
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie