👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Napieralski po raz kolejny udowodnił, że jest mocny gębie tylko jeśli nauczy się na pamięć pięknej przemowy, ale w otwartej dyskusji rzuca argumenty-ochłapy...
Zastanawia mnie, co tacy ściemniarze robią jeszcze w polityce, skoro nawet kłamać nie potrafią...
Zastanawia mnie, co tacy ściemniarze robią jeszcze w polityce, skoro nawet kłamać nie potrafią...

korwin-mikke.blog.onet.pl/Odwoluje-Cofam-te-slowa,2,ID417052123,n
Przy okazji, wypowiedź Janusza Korwina-Mikke o ekipie lewusów
Przy okazji, wypowiedź Janusza Korwina-Mikke o ekipie lewusów
Nacjonalizm to nie neonazizm wy buraki. A całe tęczowe pedalstwo naśmiewające się z rocznicy niepodległości powinno trafić do obozów pracy.

Dla wszystkich prawicowców :
ONR - Oni Nie R🤬ają
NOP - Narodowe Obciąganie Pały
Jeszcze cos do powiedzenia macie?
ONR - Oni Nie R🤬ają
NOP - Narodowe Obciąganie Pały
Jeszcze cos do powiedzenia macie?
NRiver napisał/a:
No lewica to tylko zajebiście ekspresywne gadanie ale tak naprawdę to banda cieniasów którzy się wzajemnie smyrają po jajach żeby im było dobrze. A jak przychodzi co do czego to okazuje się że nawet historii własnego kraju nie znają a co najbardziej zabawne chcą go reprezentować
![]()
To twoim zdaniem kogo ludzie powinni dopuścić do władzy ? Kaczyński ? Miał już swoje 5 minut nie sprawdził się, PO też nie wiadomo jak długo pociągnie. Niema nikogo kto mógłby zostać dopuszczonym do władzy.

Mały poradnik, jak łatwo ustalić kto jest większym ścierwem, skrajna lewica czy skrajna prawica.
1-Zastanowić się, co by się działo gdyby strona A lub B mogła stanowić o prawie w państwie
Dziękuję.
Dobranoc.
1-Zastanowić się, co by się działo gdyby strona A lub B mogła stanowić o prawie w państwie
Dziękuję.
Dobranoc.
SQT napisał/a:
To twoim zdaniem kogo ludzie powinni dopuścić do władzy ? Kaczyński ? Miał już swoje 5 minut nie sprawdził się, PO też nie wiadomo jak długo pociągnie. Niema nikogo kto mógłby zostać dopuszczonym do władzy.
Janusz Korwin-Mikke?
czyli więcej sadystów zasila szeregi tzw prawicy. Zawsze mi sie wydawało że prawą się lepiej wali konia w sumie
a filmik słaby niestety, nic nie pokazuje. Na pewno nie to co buńczucznie zapowiada. Napieralski to ciotek taki w sam raz partner dla onru

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie