👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

de_sade napisał/a:
Pierwszego zaj🤬 szpadlem. Blondynek uroczy bąbelek <3
Z blondynka rośnie sadol.
Ps. Według zasady, są cycki, jest piwo

Życzę powodzenia w dorosłym życiu temu pierwszemu. Jeśli w takim wieku jest taką p🤬dą, to strach pomyśleć, na kogo wyrośnie.
TB303 napisał/a:
Życzę powodzenia w dorosłym życiu temu pierwszemu. Jeśli w takim wieku jest taką p🤬dą, to strach pomyśleć, na kogo wyrośnie.
Czego niby spodziewasz się po pokoleniu wychowanym na smartfonach.
K🤬a ten pierwszy drze papę jakby Godzillę zobaczył...
Blondynek prawilny... ale ten drugi na Biedronia wygląda...
Blondynek prawilny... ale ten drugi na Biedronia wygląda...
TB303 napisał/a:
Jak to? Zostanie katolem i będzie głosował na PiS
IamSAVAGE napisał/a:
Jak to? Zostanie katolem i będzie głosował na PiS
Albo jakimś lamusem o nicku: IamSAVAGE

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie