👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

juz chyba z 10 raz oglądam i śmieję się z tego jak on się śmieje przy uderzeniu go tym młotkiem haha
ale fajne dialogi
-hyhahy
-haha
-hyhahy
-haha
i te efekty dźwiękowe "jebs"
a najbardziej urzekło mnie zakończenie (ten odrzut głowy)
to tak działa na psychikę że powinni dać harda
-hyhahy
-haha
-hyhahy
-haha
i te efekty dźwiękowe "jebs"
a najbardziej urzekło mnie zakończenie (ten odrzut głowy)
to tak działa na psychikę że powinni dać harda
Ha hahaha!
I jak nigdy fajnie, że tyle powtórek. Nie trzeba przewijać!

I jak nigdy fajnie, że tyle powtórek. Nie trzeba przewijać!

Dobrze że jeszcze ten kac się ostał bo już zacząłem się martwić...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie