👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Podaj źródło to sobie ściągne, bo tutaj zaraz zniknie
Piwko leci
Piwko leci
filmik bomba ale mam pytanko nie masz jakiegoś innego linku do tego filmiku na przykład na youtub-ie

Hollywood Undead - Undead, genialny kawałek, ujebutor posłuchaj bez trzeszczenia to ci sie spodoba

Było coś podobnego : sadol.pl/mma-motivation-video-vt103200.htm

sztuki walki, krew, pot, wysiłek - tego nigdy za wiele, jak dla mnie

VcBv napisał/a:
Wytłumaczy ktoś dlaczego kąpią się w wannie z kostkami lodu ?
Taka kąpiel to bardzo popularna forma regeneracji po treningowej. Stosują ją nie tylko zawodnicy MMA ale również np. piłkarze. Trwa 2-3 minutki. Pomaga zaleczyć mikro urazy powstałe podczas treningu oraz wspomaga regeneracje mięśni. Dodatkowo, słyszałem, że zmniejsza to ilość uszkodzonych podczas treningu komórek mięśniowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie