👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pro_avenger napisał/a:
Patrz w lusterka przy bankomacie, kucharki mogą być wszędzie.
Obecnie niestety kucharki przestały spełniać jakąkolwiek rolę. Kobiety poniżej 25roku życia nie potrafią dosłownie nic. Nie umie sprzątać bo to paznokcie ubrudzi, nie ugotuje bo sobie paznokcie potnie, loda nie zrobi bo to godzi w jej godność i niezależność. Logika nie istnieje, pragmatyzm nie istnieje ...... mózg nie istnieje.
Wina gościa przy bankomacie. zamiast patrzeć na drogę był zapatrzony w ekran.
Seligos napisał/a:
Logika nie istnieje, pragmatyzm nie istnieje ...... mózg nie istnieje.
Żeby nie było niczego

Seligos napisał/a:
Obecnie niestety kucharki przestały spełniać jakąkolwiek rolę. Kobiety poniżej 25roku życia nie potrafią dosłownie nic. Nie umie sprzątać bo to paznokcie ubrudzi, nie ugotuje bo sobie paznokcie potnie, loda nie zrobi bo to godzi w jej godność i niezależność. Logika nie istnieje, pragmatyzm nie istnieje ...... mózg nie istnieje.
Ty chyba naprawdę nigdy nie miałeś żadnego kontaktu z kobietami.
Co takiego te kobiety zrobiły sadolom że tak ich się tutaj nienawidzi? Matki się nad Wami znęcały? Z takimi rzeczami się idzie do psychiatry. To nie jest normalne, nie ma żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Np. jednym z lepszych kierowców jakich znam jest moja znajoma. Potrafiła dobrze jeździć od razu gdzie reszta znajomych po zdaniu prawka wjeżdżała do rowów, w bramy, garaże.
W mojej rodzinie Ojciec nauczył wszystkich synów jazdy samochodem za dziecka, oprócz siostry. Jak teraz siostra nie będzie dobrze potrafiła jeździć samochodem to jest to wina tego że jest kobietą czy raczej mojego Ojca?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie