Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-22, 20:21
kula daje fula
konto usunięte
2012-02-22, 20:30
@garczarek
Nie ma czego rozumieć, bo gość nie ma nic do przekazania.
Ogólnie to smutne jest, bo tacy ludzie robią złą reklamę marihuanie. Ale uprzedzając, to on nie jest taki głupi od palenia. On raczej się taki urodził.
flow z dupy nie trzyma się kupy
stay white grubasie, choćbyś nie wiem ile się kiwał i machał grabiami gadając głupoty to i tak będziesz biały
gural jak prawdziwy el polako
konto usunięte
2012-02-22, 20:57
Ten gruby to mentor lecha rocha pawlaka ...
LilL
2012-02-22, 21:02
Grubasowi bananów brakło
konto usunięte
2012-02-22, 21:22
Jak otwiera usta to robi przeciąg, a przy każdym boom musi uważać żeby mu echo zębów nie wybiło.
konto usunięte
2012-02-22, 21:28
konto usunięte
2012-02-22, 21:35
@jabbo Twój problem polega na tym, że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Oprócz Tedego żaden z polskich raperów nie stylizuje się na Amerykanina, a 95% z nich ma normalną pracę(dziwne nie?). Ciekawe czy z daleka od klawiatury też masz takie zdanie i potrafisz je uargumentować nie tylko agresją.
konto usunięte
2012-02-22, 21:40