📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może i ból dupy, ale co to za underground, który niewątpliwie powinien wiązać się ze skillem, gdy w aucie jest automat...
Wy mi znafcy powiedzcie gdzie wy tam 350z widzicie....nawet nie wiecie o co dupe spinacie

dzień z życia banana... film o mistrzach prostej w samochodach rodziców

Czy to będzie VW za 1000PLN, czy to będzie VW za 100000 PLN to to i tak zawsze będzie Wieśwagen.

Nissan pięknie się prezentuje
Paradoks posiadania samochodu w anglii.. Rok bym uzbierał i bym kupił ale nie stać by mnie było wywalać miesięcznie 500 funtów na ubezpieczenie.

Paradoks posiadania samochodu w anglii.. Rok bym uzbierał i bym kupił ale nie stać by mnie było wywalać miesięcznie 500 funtów na ubezpieczenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie