👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po co wydawać kasę na budowę torów wyścigowych, lepiej niech ścigają się po drogach publicznych i mandaty płacą
na palcach jednej reki mozna policzyc ujecia na ktorych NIE lamia przepisow.
btw. jak kogos (rodzicow) stac na kupno AMG, to stac go zeby sobie pojechac na tor do Poznania i tam poszalec.
btw. jak kogos (rodzicow) stac na kupno AMG, to stac go zeby sobie pojechac na tor do Poznania i tam poszalec.

uho82, ty tak na poważnie? Może dlatego, że zagrażają życiu innych użytkowników dróg? Z resztą przykład bogusia pokazał, że właściwie nic im nie można zrobić. Inna sprawa to to, że nawet jak będą tory, to oni dalej będą się ścigać po ulicach.
A wiec napisze to co na stronie AMW pod ich filmem juz napisalem
" troche fajnych ujec , piekne maszyny , pełno HD i tyle .
gdzie te wyścigi bo nie zauwazyłem ? " nocny spacer po Warszawie "
SŁABE. 3mam kciuki za dalsze produkcje jest potencjał pzdr "
Co do hasła "Mniej stadionów, wiecej torów"? zacytuje " Niszowe hobby, do tego wymagające sporych nakładów finansowych wybraliście sami. Porownywanie tego do stadionów z lekka nie trafione, stadion miejsce dla mas, interdyscyplinarne, a tor? Jestem jak najbardziej za tym, żeby był w pl przynajmniej jeden z prawdziwego zdarzenia, ale takie hasła to nic innego jak płytki tandetny populizm w stylu "tiry na tory"
Kreatywni ludzie organizują się, szukają sposorów . . . "
" troche fajnych ujec , piekne maszyny , pełno HD i tyle .
gdzie te wyścigi bo nie zauwazyłem ? " nocny spacer po Warszawie "
SŁABE. 3mam kciuki za dalsze produkcje jest potencjał pzdr "
Co do hasła "Mniej stadionów, wiecej torów"? zacytuje " Niszowe hobby, do tego wymagające sporych nakładów finansowych wybraliście sami. Porownywanie tego do stadionów z lekka nie trafione, stadion miejsce dla mas, interdyscyplinarne, a tor? Jestem jak najbardziej za tym, żeby był w pl przynajmniej jeden z prawdziwego zdarzenia, ale takie hasła to nic innego jak płytki tandetny populizm w stylu "tiry na tory"
Kreatywni ludzie organizują się, szukają sposorów . . . "
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie