Zorganizowanie przez dużego mnicha bójki dla małych mnichów z użyciem pieści i wyuczonych stylów bicia się. Nawalanka na całego w wykonaniu szkrabów przystosowywanych do medytacji i walki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-12-27, 9:54
Jakoś dziwnie się ogląda, gdy w tle nie drze ryja samica mudżyna.
Normalnie Krillin vs Krillin
P.S:
A u nas chlopcy zakladaja rurki...
Chyba dałbym radę, tyś, tyś...
Mniejszy później zaczął fajne ciosy wyprowadzać. Fajne fajne
mały ale byk

jeden z drugim, biją się lepiej niż 90% sadoli heheh
Nie rozumiem po co szczuć na siebie małe k🤬ie ;/
podpis użytkownika
"Wszyscy wiedzą, że jego humor został wykuty w Auschwitz"
konto usunięte
2016-12-27, 21:48
Kto gorszy w dżudo - ten krwawi dużo
Duch walki wiekszy od popka
konto usunięte
2016-12-27, 21:50
Może zwykły trening. Uczą się od małego jak się nap🤬lać, człowiek wtedy jak dorośnie to się chyba tak nie boi.
Piwo za Dżudo Honor
Bijo sie jak dzieci z podstawówki.
Te dzieciaki, muszą być świeżakami. Nie jednego "mini mnicha" widziałem i zwykle w tym wieku ich ruchy to nie jest takie przypadkowe machanie łapami tylko naprawdę widoczny styl.
Tak na marginesie, oni oczywiście nie koniecznie mnichami zostaną. Tam to jest popularne, że dzieci do klasztoru się wysyła na pewien okres na nauki.
@tomgru nie rozumiesz bo jesteś głupi. Masz tu dwóch chłopców których nikt na siebie nie szczuje, nikt im jadu nawzajem nie w mawia. Trenują sobie i walczą honorowo, jak zawodnicy na arenie. Uczą się i praktykują, jako że walka, jest częścią życia. Ale tego też pewnie nie zrozumiesz, boś głupi.
Nap🤬lają się jak łobuzy z podwórka, a nie jak kungfu shaolin.