📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

ogorbtw, Może mam takie mechaniczne hobby i chciałbym zobaczyć dokładne plany tej konstrukcji?

Krzysztof, przecież widać że to "most" czyli układ różnicowy z jakiegoś auta. Stawiam na żuka albo nyskę. Tak więc załatwiasz sobie taki "most" potem dorabiasz fotel i przykręcasz go do flanszy (miejsce do którego normalnie przykręcany jest wał napędowy) dospawujesz jakiś dyszel no i jazda

A ja się zastanawiam jakie by było obciążenie i ile obrotów by te 'krzesełko' miało przy 100km/h
W sam raz dla astronautów

W sam raz dla astronautów

Przy prędkości 100km/h to to jest w sam raz dla samobójców lub emo. Wystarczy wyrzucić żyletkę i sama cię potnie na kawałki przy tylu obrotach

darmowa kaluzera
a gdyby to podłączyć te krzesło pod samochód osobowy i poscis na autostrade i rozpedzic do 230km/h ciekawe jakie bylo by wtedy uczucie
a gdyby to podłączyć te krzesło pod samochód osobowy i poscis na autostrade i rozpedzic do 230km/h ciekawe jakie bylo by wtedy uczucie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie