Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigLebovsky 2024-11-24, 22:01 11
Mocny materiał.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
turor 2024-11-24, 22:03 25
Stachu kieruje, Zona prowadzi.
Dostał prikaz gdzie ma stanąć i czekać, ona zaraz to załatwi.

Po zastanowieniu się dopuszczam drugą ewentualność.

Kryśka tam było czerwone ?
Tak Staszku.
To zap🤬laj do sygnalizatora i patrz kiedy się zmieni.
Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz .
Zgłoś
WKND 2024-11-24, 22:09 5
W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zap🤬lać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale j🤬 butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. C🤬j wie gdzie to jest, może zj🤬 jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
B................r 2024-11-24, 22:10 4
turor napisał/a:

Stachu kieruje, Zona prowadzi.
Dostał prikaz gdzie ma stanąć i czekać, ona zaraz to załatwi.
Po zastanowieniu się dopuszczam drugą ewentualność.
Kryśka tam było czerwone ?
Tak Staszku.
To zap🤬laj do sygnalizatora i patrz kiedy się zmieni.
Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz .

Tylko czapkę załóż bo się przeziębisz i znów będę musiał leki dla Ciebie kupować k🤬o głupia
Zgłoś
turor 2024-11-24, 22:15
WKND napisał/a:

W sumie nie wiem co w tym zabawnego, jeśli baba ma sytuację, że musi z buta zap🤬lać parę km odcinkiem drogi bez chodnika czy pobocza to po prostu się boi. Że idzie złą stroną jezdni to inna historia, ale j🤬 butloszczocha, co to komentuje zamiast zaproponować podwózkę. C🤬j wie gdzie to jest, może zj🤬 jej ostatni autobus, a musi się dostać do swojej wiochy. Którędy ma iść? Lasem w śniegu? Na takiej dróżce krajowej idąc z buta też miałbym obawy czy coś mnie nie rozjedzie. A że jakaś starsza babka to trzyma się sztywno byle bezpiecznie.

Butloszczocha nikt jeszcze nie j🤬, chyba że cos mi umknęło
Zgłoś
madejek20 2024-11-24, 22:32 10
Ja p🤬le, widzę że pomylił Ci się sadistic z kwejkiem.
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-24, 22:36
Stareee a głupieeeee...
Zgłoś
mariano 2024-11-24, 22:43
Normalni ludzie, a typowy cwaniaczek w BMW to by jeszcze trąbił na jadących
Zgłoś
Sraj1 2024-11-25, 0:26 11
WKND napisał/a:

K🤬a, aleś ty głupi.
Zgłoś
cannibal2007 2024-11-25, 0:29 1
Lepiej byłoby gdybyś zaproponował żeby kobieta poszła do auta i że dasz znak światłami że zielone. Chwilę poczekać jak ktoś z przeciwka będzie jechał. Wówczas to byłby materiał pasujący tutaj. A tak to widać że: nie jesteś sadol, dobry człowiek też nie. W zasadzie to c🤬j wie kto.
Zgłoś
Lewarek 2024-11-25, 0:42 1
Sraj1 napisał/a:

K🤬a, aleś ty głupi.

Bez kitu XD
Zgłoś
Anonimowyja 2024-11-25, 1:11
Gdyby tylko dało się jakoś cofnąć tym samochodem.... i takie ameby umysłowe mają prawo do głosowania...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2024-11-25, 1:23 1
BlackSadolRazor napisał/a:

Gdy on miał już konto na sadolu, Ty na na gówno mowiłeś kaka.

K🤬a jak można 11 lat się powstrzymywać od komentowania, to nierealne.
I co w tej wrzucie jest tak niezwykłego że w końcu się przełamał?
Zgłoś
Hory_psyhol 2024-11-25, 1:24
Okolice tarnowa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie