to chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
Od czego k🤬a?
a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
Ja p🤬lę, co za ludzie tu siedzą

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówto chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
Nowynick - Ty to chyba przed napisaniem tego komentarza, zaaplikowałeś sobie jednopołówkowy generator fazy

Prądnica

to chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
to pierwszy rotor turbiny wysokiego ciśnienia, przed nim jest wstępny i dopiero po tym wszystkim turbosprężarka
jeśli ktoś uważa że jest inaczej, to oświadczam iż jestem inżynierem w LOT Aircraft Maintenance Services i wiem lepiej

Przecież to co odpadło to koło pasowe….
ekspertów nie przegadasz a wystarczyło żeby zajrzeli w tagi...

dobrze panowie znafcy koło pasowe alternatora, a alternator to nie przypadkiem prądnica prądu stałego panowie inrzynierowie?
dobrze panowie znafcy koło pasowe alternatora, a alternator to nie przypadkiem prądnica prądu stałego panowie inrzynierowie?
Nie, alternator to prądnica prądu przemiennego, i nie koło pasowe alternatora, tylko koło pasowe wału korbowego. C🤬j z tym alternatorem i kołem pasowym, ale żeby p🤬lić o blacharach w kontekście auta z początku lat 70. to jest trochę dziwne. I te wywody o torze, spalaniu i trasie, tylko baba mogła to wymyślić.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzecież to co odpadło to koło pasowe….
i nie koło pasowe alternatora, tylko koło pasowe wału korbowego. C🤬j z tym alternatorem i kołem pasowym.
Kurfa znawcy j🤬i a nie wiedzą, że mówi się koło ZApasowe
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.to chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
Niestety, co widzimy na niemal wszystkich tych filmikach, te "blachary" to inni faceci...