👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok

nowynick napisał/a:
to chyba kółko od prądnicy... a te auto to świetny przykład wpływu kobiet na motoryzację - na tor za słabe, w trasę prawie nic nie zabierzesz, spalanie w mieście aż boli... za to blachara mokra na sam widok
Nowynick - Ty to chyba przed napisaniem tego komentarza, zaaplikowałeś sobie jednopołówkowy generator fazy

Prądnica

nowynick napisał/a:
to pierwszy rotor turbiny wysokiego ciśnienia, przed nim jest wstępny i dopiero po tym wszystkim turbosprężarka
jeśli ktoś uważa że jest inaczej, to oświadczam iż jestem inżynierem w LOT Aircraft Maintenance Services i wiem lepiej

mbw124 napisał/a:
Przecież to co odpadło to koło pasowe….
ekspertów nie przegadasz a wystarczyło żeby zajrzeli w tagi...

dobrze panowie znafcy koło pasowe alternatora, a alternator to nie przypadkiem prądnica prądu stałego panowie inrzynierowie?
nowynick napisał/a:
Niestety, co widzimy na niemal wszystkich tych filmikach, te "blachary" to inni faceci...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie