Witam
W U.S.A. podobno weszła na rynek nowa odmiana marihuany z dodatkiem o nazwie K2. Coś w deseń "naszego" mocarza ale większy kaliber.
No i dobrze, najgłupsi odpadną.
Hyhy, niech więcej syntetyków tworzą. Mam nadzieję, że skutecznie jebie wątrobę i inne organy wewnętrzne.
Chociaż same sfilmowane działanie słabe jak barszcz. W naszych regionach podobne efekty, tj. nadludzką siłę i wyobraźnię daje przejrzysta substancja, która u towarzyszy zza Buga pisze się
водка.
podpis użytkownika
jak się śpi w gumofilcach to potem pięty świerzbią
C................r
2015-08-06, 15:14
I dlatego powinni zalegalizować hodowlę zwykłego zielska na własny użytek, np. 1 krzak. A później czekać na takich jak ten debili, którzy mimo wszystko kupią u dillera, "bo lepiej klepie" z naładowaną bronią...
d................u
2015-08-06, 15:29
Ta pierwsza scena na pierwszym filmie, był gif. To czarne (cenzura nie pozwala mi stwierdzić) wyciągnęło kubełek kfc zza płotu. Ma ktoś?
V................o
2015-08-06, 16:11
Nadludzka siła - że udało mu się połamać typowy jankeski parkanik? Nadludzko to porypało im berety i za to +, może to jest ten enigmatycznie zapowiadany program "poprawy życia mniejszości ciemnoskórej" w usa, konkretnie przeniesienia ich na lepszy/gorszy świat.
B................n
2015-08-06, 17:07
Ten film z murzynem który kuca przed radiowozem i wali łapami w asfalt jest dużo starszy. Z tego co pamiętam to skutki zażycia PCP a nie K2.
scooby snax jeden to aż się wrócił do korzeni ale czemu małpy nie udawał
Pierwszy filmik mnie zaszokował. Widać na nim policjantkę zaatakowaną przez agresywnego osobnika. Moja pierwsza myśl "Zaraz się skuli, popłaczę i będą ją bronić koledzy z oddziału". Wyobrażacie sobie podobną scenę w Polsce: policjantka w kontrataku wyprowadzająca prawy sierpowy kontynuując następnie pościg?
Pierwszy filmik to z serialu "COPS", z sezonu wyemitowanego parę lat temu... Ściema na maksa...
l................s
2015-08-07, 8:36
hehe teraz sobie lemingi możecie zobaczyć jakie bzdury wam wciska tvn
dziobaku napisał/a:
Ta pierwsza scena na pierwszym filmie, był gif. To czarne (cenzura nie pozwala mi stwierdzić) wyciągnęło kubełek kfc zza płotu. Ma ktoś?
static.fjcdn.com/gifs/Nigger_6adff6_587194.gif
to nie narkotyki. to "afroamerykanie" (dla nie rozumiejacych czarni)
M................e
2015-08-07, 13:21
Może by tak za darmo krokodylka udostępnić debilom?
Filmiki stare jak świat, naćpani byli to prawda, ale nie ma tu mowy o żadnym mocarnym zielsku...
Takie mocne ćpanie że aż im ubrania spadają