Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adrer 2015-07-24, 13:26 64
I powiedzcie co on ma z takim idiotą zrobić. Wsadzić do auta? C🤬j wie, czy mu nie zarzyga. Zawołać karetkę? C🤬j wie, czy akurat nie mogłaby ratować jakiegoś chorego. Wk🤬iają mnie opinie, że każdego życie to robi co z nim chce. Przecież na akcję z takim człowiekiem płacą wszyscy. Jest tego setki. Koszty akcji, leczenia, spraw w sądzie. Jak dla mnie powinni to odpracowywać lub regulować w formie zajebistych grzywn.
Zgłoś
bit123 2015-07-24, 13:34 1
Eee to na ślunsku to nic nadzwyczajnego
Zgłoś
adrianjegerpl 2015-07-24, 13:36 20
Teraz każde przedawkowanie będzie nazywane, że to po Mocarzu? A może to stare poczciwe LSD
Zgłoś
ZimnaVodka 2015-07-24, 13:36 9
Mszana to dzielnia Jastrzębia - Zdrój hahaha pier..one mamlasy i mieszańce to nie Śląsk to skupisko przyjezdnych bałwanów z Polski dlatego taka patola tam jest
Zgłoś
cys23 2015-07-24, 14:02
Ja bym każdego takiego delikwenta wysyłał na przymusowe leczenie na własny koszt. To przecież ćpuny są, nie?!
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-24, 14:07
Genialny jest komentarz ekipy nagrywającej.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-24, 14:19
adrer moze zyjemy w chorych czasach socjalizmu
Zgłoś
gorczański 2015-07-24, 15:45 6
Serio? Z moich podatków idzie na to kasa? Wyp🤬alam w bieszczady...
Zgłoś
zonk 2015-07-24, 15:45 6
@up, za komuny to by dostał pałą tak że by momentalnie wytrzeźwiał.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-24, 17:28 1
Zgłoś
Matzdorf 2015-07-24, 17:54
@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...
Zgłoś
Urynoterapeuta 2015-07-24, 17:57 3
No i c🤬j, a ile z🤬bow sie ratuje/leczy po zatruciu alkoholem i placimy za to my. Swieta, imprezy to karetki masowo do pijanych jada i sie nimi zajmuja zamiast powaznymi sprawami.
Zgłoś
Master_Luk 2015-07-24, 18:02 4
Matzdorf napisał/a:

@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...

Jak już się tak sapiesz do innych, że są gamoniami, to chociaż zadałbyś sobie minimalny trud poprawnego przeczytania posta. I pisze się "powiecie", a nie "powiacie". Głupi c🤬ju.
Zgłoś
BubaBuba 2015-07-24, 18:08 1
Jak by to pokazali zamiast tych gowno filmikow od razu by spadła ilosc zakupow. W gimbazie codziennie taki filmik z ludzimi obrzyganymi, z pianą, osranymi, belkoczacymi... Jak chca brac niech wiedza jak sie kończy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem