👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I powiedzcie co on ma z takim idiotą zrobić. Wsadzić do auta? C🤬j wie, czy mu nie zarzyga. Zawołać karetkę? C🤬j wie, czy akurat nie mogłaby ratować jakiegoś chorego. Wk🤬iają mnie opinie, że każdego życie to robi co z nim chce. Przecież na akcję z takim człowiekiem płacą wszyscy. Jest tego setki. Koszty akcji, leczenia, spraw w sądzie. Jak dla mnie powinni to odpracowywać lub regulować w formie zajebistych grzywn.
Teraz każde przedawkowanie będzie nazywane, że to po Mocarzu? A może to stare poczciwe LSD
Mszana to dzielnia Jastrzębia - Zdrój hahaha pier..one mamlasy i mieszańce to nie Śląsk to skupisko przyjezdnych bałwanów z Polski dlatego taka patola tam jest

Ja bym każdego takiego delikwenta wysyłał na przymusowe leczenie na własny koszt. To przecież ćpuny są, nie?!
Serio? Z moich podatków idzie na to kasa? Wyp🤬alam w bieszczady...
@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...
No i c🤬j, a ile z🤬bow sie ratuje/leczy po zatruciu alkoholem i placimy za to my. Swieta, imprezy to karetki masowo do pijanych jada i sie nimi zajmuja zamiast powaznymi sprawami.
Matzdorf napisał/a:
@ZimnaVodka Meszna to mała miejscowość w powiacie Bielskim gamoniu...
Jak już się tak sapiesz do innych, że są gamoniami, to chociaż zadałbyś sobie minimalny trud poprawnego przeczytania posta. I pisze się "powiecie", a nie "powiacie". Głupi c🤬ju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie