📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stalowa rura 1 1/4 inaczej 5/4 cala od grawitacyjnego centralnego ogrzewania go zatrzymała ewidentnie

Może to "syndrom autostradowy" jak w przypadku " wielkiego Polaka - drogiego Bronisława".
Dla chcących przypomnieć sobie ten ciekawy temat z naszej najnowszej historii:
moto.media.pl/ostatnia-qlaskaq-geremka/
Dla chcących przypomnieć sobie ten ciekawy temat z naszej najnowszej historii:
moto.media.pl/ostatnia-qlaskaq-geremka/
Dobrze jest szkody nie są duże, okna pcv jak nowe. Trochę krowiego gówna , słomy i kwadrat będzie jak nowy.

zdun napisał/a:
Dobrze jest szkody nie są duże, okna pcv jak nowe. Trochę krowiego gówna , słomy i kwadrat będzie jak nowy.
Zdun zna sie na budowaniu piecy kaflowych z kamieni, gliny, szamotu. A ty o gownie i słomie.. Szanuj się choc z drugiej strony glina i kamienie kontra gówno i słoma

Od razu pijany. a może za bardzo zaufał kiepskiej nawigacji.
Jakby zabetonować te lade tak jak stoi to może by chałupę dało radę odratować.
Czemu ludzie w takich domach nawet nie próbują się zabezpieczyć?
Powinien oddać właścicielom równowartość domu. Czyli dwie flachy i bochenek chleba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie