📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:47

Szangti napisał/a:
Bardzo dobrze tak pcharzowi, oby zdechl. I miłośnicy pchlarzy nie zesrajcie sie!
ja bym tylko chciał żeby sadistic podawał adresy użytkowników

San.Escobar napisał/a:
Ja też bym chciał, przyjeżdżało by się jak do zoo patrzeć na takie ameby umysłowe. xdd

San.Escobar napisał/a:
A co kartkę na święta chcesz wysłać?
Logika, a nie emocje: pies zaatakował człowieka. Pies zębami, człowiek odpowiada narzędziem: torbą. Ubił psa (o ile).
Człowiek ma prawo do obrony koniecznej - pies, nie. Jeżeli (człowiek) przekroczy granice, nie jest za to karany, bo w chwili ataku ma się bronić, a nie szacować. Oczywiście może te granice przekroczyć w sposób rażący, wówczas podlega karze.
W sytuacji krytycznej - wojna, głód, człowiek ma prawo zabić psa i go zjeść.W sytuacji odwrotnej, gdy ktoś lub coś zabija ludzi, aby nakramić psy - szubienica.
Człowiek ma prawo do obrony koniecznej - pies, nie. Jeżeli (człowiek) przekroczy granice, nie jest za to karany, bo w chwili ataku ma się bronić, a nie szacować. Oczywiście może te granice przekroczyć w sposób rażący, wówczas podlega karze.
W sytuacji krytycznej - wojna, głód, człowiek ma prawo zabić psa i go zjeść.W sytuacji odwrotnej, gdy ktoś lub coś zabija ludzi, aby nakramić psy - szubienica.
San.Escobar napisał/a:
oj internetowy wojownik się znalazł

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie