👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
typowy inteligent z tira... ale kierowcy dużych i tak twierdzą, że bez nich świat by się zawalił

typhoon_2008 napisał/a:
typowy inteligent z tira... ale kierowcy dużych i tak twierdzą, że bez nich świat by się zawalił
Jako kierowca TIRa uważam, że świat bez TIRów by się nie zawalił mimo, że to one stanowią kręgosłup transportu lądowego. Jednakże mocno nadwyrężyłyby się łańcuchy dostaw, a koleś to w pełni świadomy samobójca, a samobójcy nie należy się nagroda Darwina.
lkshools napisał/a:
no i zatrzymał więc nie wiem o co ci chodzi ...
Też tak pomyślałem, może sposób zatrzymania nie jest jakoś szczególnie wyrafinowany ale skuteczny

Słabe. Miał stoczyć się dalej , uderzyć w zbiornik i wybuchnąć
Ten sam film oglądamy? Kierownik się ewidentnie potknął, nawet próbował się podnieść.
Polacco Sivusco napisał/a:
Słabe. Miał stoczyć się dalej , uderzyć w zbiornik i wybuchnąć
To zbiornik z wodą do instalacji przeciwpożarowej.
Jako kierowca TIRa uważam, że świat bez TIRów by się nie zawalił mimo, że to one stanowią kręgosłup transportu lądowego. Jednakże mocno nadwyrężyłyby się łańcuchy dostaw, a koleś to w pełni świadomy samobójca, a samobójcy nie należy się nagroda Darwina.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie