Dalione napisał/a:
Bo jestem biurokratą i chcę ci zaj🤬 wszystkie twoje pieniądze w ramach podatków od urojonego wzbogacenia. Żeby nie było że offtop... Ale krzywa barierka...Skoro c🤬j Cię to boli, to po c🤬j piszesz?
![]()

jak było to boli cie odbyt bo tatko wszedł ci pod prysznic

500 zł mandatu za niszczenie mienia + naprawa i c🤬j mnie obchodzi - winny uwieczniony na fotce (kilka takich wyroczków i skończyły by się takie "ustawki")

to juz bylo zgięte a on tam głowe połorzył. hehe nie nabierzecie mnie
Listek666 napisał/a:
Jak było to c🤬j mnie to boli...
dlaczego tak nie kulturalnie?
Gościu dla głupiej fotki położył się na oszczaną i osraną ziemię przez psy , a na barierkę wcześniej spadła jakaś lampa albo drzewo bądź inne c🤬jostwo

@ka-mis: Gościu, ty serio myślisz, że on to głową rozwalił? Położył się po prostu na niej. A wcześniej coś w nią przyj🤬o, tak jak napisał bravoteampolska. Niektórzy ludzie na prawdę mają nieustający ból dupska i zdecydowanie za dużo wolnego czasu. Hobby sobie znajdź.
Zarammoth napisał/a:
@ka-mis: Gościu, ty serio myślisz, że on to głową rozwalił? Położył się po prostu na niej. A wcześniej coś w nią przyj🤬o, tak jak napisał bravoteampolska. Niektórzy ludzie na prawdę mają nieustający ból dupska i zdecydowanie za dużo wolnego czasu. Hobby sobie znajdź.
no shit sherlock

podpis użytkownika
Nie pije, nie pale, nie przeklinam.o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!

Listek666 napisał/a:
Mocny łeb to podstawa ale bez przesady
![]()
Jak było to c🤬j mnie to boli...
Pora wybrać się do lekarza a nie p🤬lić o tym na sadolu

Firlex napisał/a:
Pora wybrać się do lekarza a nie p🤬lić o tym na sadolu![]()
Chyba do ministranta bo chędożony zapomniał posmarować.