📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co że aktorstwo? Filmów tez nie oglądacie? Przecież wszystkie filmy też są reżyserowane

Zapraszam na Pragie do Warsziawy!
My tu takich cymes gonimy!
My tu takich cymes gonimy!

Jedyne co tu jest warte uwagi to Brock Lesnar były mistrz wagi ciężkiej UFC
O ile to reżyserka, to podejrzewam, ze jebnięcia ringu nie planowali

Co najlepsze to oni mają przycisk który powoduje, że ring się zapada. Taki zabieg na wyciągnięcie jeszcze więcej kasy.

Wyjebcie stad te wyrezyserowane gowno. Jak mozna to ogladac pomimo swiadomosci ze to fejk. Rozumiem jara was ten Hamerykanski "entertejnment" ale Sadol nie nalezy do portali zeby to zamieszczac.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up miałęm mu pisać ale mnie wyręczyłeś w sumie to dobrze bo mi sie nie chciało
AppleX napisał/a:
Wiadomo czy gdzieś w Polsce wystawiają ten spektakl ?
27 kwietnia będzie w AtlasArenie w Łodzi

A ja to oglądam od 3 lat bo to mi się podoba i jebie mnie zdanie "ekspertów" którzy obejrzeli max. 3 razy, a nie wiedzą o co dokładnie w tym chodzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie