czy mi się wydaje, czy ten brzuchacz z van, po przebiegnięciu 30 metrów, wyzionął ducha i padł na asfalt?
Zachował się jak k🤬a i potem leżał w pozycji k🤬y proszącej o obróbkę.
Nazhir napisał/a:
czy mi się wydaje, czy ten brzuchacz z van, po przebiegnięciu 30 metrów, wyzionął ducha i padł na asfalt?
Kierowca ciężarówki miał pałkę teleskopową.
Tirowiec to skończony kretyn, po to jest ten drugi pas żeby rozładować korek a p🤬lona parówa ma ból dupy że inni chcą korzystać z niego z godnie z przeznaczeniem, pewnie ma tak małego fiuta że nawet do butelki szczać nie może i rozładowuje swoje frustracje trując życie innym
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Nazhir napisał/a:
Mylisz się, tam było co najwyżej 20 metrow
Szacun za kopy w anus, TIRowiec wie, że kopy w głowę mogą spowodować dalszy spadek IQ.
Diagnoza jest oczywista, dalsze badania są zbędne,
- Wrodzony kretynizm
- Wrodzony kretynizm
TerazPolska123 napisał/a:
ten w białym miał racje, tamten szeryfował
Może i szeryfował ale ten w białym to zwykła p🤬da drogowa wk🤬iająca normalnych kierowców bo on musi poboczem popylać wbrew przepisom, na szczęście postanowił się ośmieszyć wychodząc ze swojego samochodu.
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Tirowiec to skończony kretyn, po to jest ten drugi pas żeby rozładować korek a p🤬lona parówa ma ból dupy że inni chcą korzystać z niego z godnie z przeznaczeniem, pewnie ma tak małego fiuta że nawet do butelki szczać nie może i rozładowuje swoje frustracje trując życie innym
Jaki trzeci pas? To jest pobocze. Masz zakaz jego używania choćby nie wiem jak wyk🤬iście wielki był korek. Tego rodzaju pobocza są przeznaczone tylko i wyłącznie dla służb ratunkowych i na sytuację awaryjne. Można z nich korzystać do jazdy tylko w momencie jeśli zostanie podana taka informacja na przykład na wyświetlaczu nad autostradą. I to też zazwyczaj tylko do najbliższego zjazdu.