jako, że moda jest na robienie seriali i realityshow bazujących na produkcjach zachodnich, to pewnie już niedługo:
moda na dauna
Maciek z klanu ma tam być w polskiej wersji, także będzie się działo
Wesołych świąt
Zwoje się prostują od oglądania
oni nie śmieją się z zespołu downa. W Holandii kobiety tak już po prostu wyglądają.
I suhar:
po czym poznać, że przejechało się z Holandii do Belgii?
znowu jesteś w stanie rozróżnić kobietę od krowy
Chcesz zostać gwiazdą telewizyjną?
Nie czekaj w kuchni aż ktoś przyjdzie po Ciebie, to Ty przyjdź do nas! Czekamy do 31/12/2013 na Twoje zgłoszenie!
Wystarczy, że wyślesz SMS o treści DOWN pod numer 666 (koszt 15,99zł + vat) lub wyślij e-mail do nas:
masterchefdown@down.pl
Jeśli lubisz i umiesz gotować a Twoim marzeniem jest zostać drugą Magdą Gessler lub Pascalem Brodnickim, to koniecznie zgłoś się do nowego programu kulinarnego pt. "MasterChefDown"!
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
ja już od pewnego czasu przestałem odróżniać co jest na poważnie, a co parodia czy jakieś śmichy
Konto usunięte
2013-12-23, 10:30
Zwykły upadek cywilizacyjny. Szprycowanie ludzi takimi widokami pewnie jeszcze w czas największej oglądalności. Zamiast zwracać uwagę na największy kunszt aktorski, najbardziej niesamowite cechy ludzkiego charakteru oraz możliwości, jakie daje nam świat, musimy oglądać jakiś syf protolerancyjny.
To co mówi Korwin: kiedyś śpiewało się o zwycięzcach, zdobywcach i królach. Dzisiaj śpiewa się o dawaniu dupy, w tv promuje się homosiów, a w serialach zamiast ujrzeć coś lekkiego po dniu pracy, pokażą Ci downa, aby pogłębić Twoje przekonanie w największe ludzkie słabości.
Konto usunięte
2013-12-23, 11:27
aleś mi psyche zj🤬 na święta!!
Konto usunięte
2013-12-23, 12:22
ja p🤬le, dalny milonerzy, krezusi ktorych jedynym zajeciem jest gadanie i pakowanie na silowni
Konto usunięte
2013-12-23, 12:30
A reżyserem jest Maciek z klanu?
Konto usunięte
2013-12-23, 12:33
hehehe wczoraj w nocy jak skakałem po kanałach trafiłem na MTV, leciało Washaw Shore czy coś takiego - tam dopiero grają upośledzeni ludzie
Konto usunięte
2013-12-23, 12:43
o k🤬a
Rossane jak na dauniątko całkiem r🤬able
czyżby choroba ta powodowała, że niemki stają się ładniejsze?
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
Jaaasny c🤬jjj.....no brakuję mi epitetów...koniec internetów....
Konto usunięte
2013-12-23, 13:38
To jest na serio ? k🤬a ?
Konto usunięte
2013-12-23, 14:01
Lam3rZ napisał/a:
Rossane jak na dauniątko całkiem r🤬able
o k🤬a, niezly jestes jak podobaja ci sie laski z uposledzeniem