Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-02-02, 23:33 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-02, 23:47 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tazmandu 2011-02-03, 1:29
a kogo interesuje "fabuła" "mody na suces"?
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 1:33
tazmandu napisał/a:

a kogo interesuje "fabuła" "mody na suces"?

tych co mają dużo czasu i nie mają co z nim robić ?
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 10:00
Zgłoś
marna 2011-02-03, 13:41 4
obowiązkowo do puszczenia i przetłumaczenia każdej babci
a nuż się przekonają do sadistica skoro tu takie 'fajne', międzypokoleniowe rzeczy lecą
Zgłoś
john87 2011-02-03, 21:11
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 21:20 2
Czy to jest tak na serio?

Tam na prawdę jest taka fabuła?

I kto jest czyim dzieckiem bo z tego co zdążyłem ogarnąć kobieta ma trójkę córek a ten cały Ricz śpi z każdą z nich
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 21:30
a my nie
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 21:32
te dzieci to nie wpadki, to światopogląd
Baniak piwa dla lektora że obejrzał i ZROZUMIAŁ fabułę;D
Zgłoś
Piotrroger 2011-02-03, 21:33
Tak, śpi z matką i jej wszystkimi córkami. Potem żeni się z ojcem, jednocześnie śpiąc ze swoją matką. Matka umiera, więc żeni się z Bruk. W międzyczasie sypia z ojcem. Okazuje się że matka jednak żyje - wstała z grobu (wykopała się z ziemi). Skołowany Ricz odcina sobie penisa. Koniec serialu.
Zgłoś
burżuj 2011-02-03, 21:42
moja babcia zawstydziła ten filmik. Opowiada cała sagę w 5 minut.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 22:08
Niewiem nawet jak to skomętowac -,-
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-03, 22:25
ehh myślałam że dowiem się jakiegoś niusa, a to to ja wszystko wiem...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem