podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
co to kur.a tu robi?
@up No i na ch*j takie idiotyczne pytania stawiać, nie podoba się, jedź dalej.
Zabawkowy samolot, zabawkowy lotniskowiec, a jezioro też zabawkowe?

No tak, hameryka :| robia poważną sprawe z takiego gówna. Pop🤬lony naród.
Modelarstwo to jedno z najbardziej zajebistych hobby.
Modelarstwo militarne to już w ogóle wymiata. Chociaż osobiście kolekcjonuję modele muscle-carów.
Modelarstwo militarne to już w ogóle wymiata. Chociaż osobiście kolekcjonuję modele muscle-carów.
ok tyle że używany samolot do tego lotniskowca jest jak bombowiec.. dodatkowo to nowy lotniskowiec a nie starego typu jak yorktown z resztą użył by lepszy samolot jak f4u czy A6M (typowe navy fightery) które się ostro nap🤬lały
nie żebym miał coś przeciwko ale do czegoś trzeba się przyczepić chodź by malowania tego f6f hellcat powinno być niebieskie..
nie żebym miał coś przeciwko ale do czegoś trzeba się przyczepić chodź by malowania tego f6f hellcat powinno być niebieskie..
Dr0mg napisał/a:
ok tyle że używany samolot do tego lotniskowca jest jak bombowiec.. dodatkowo to nowy lotniskowiec a nie starego typu jak yorktown z resztą użył by lepszy samolot jak f4u czy A6M (typowe navy fightery) które się ostro nap🤬lały
Mi to nie wygląda na Hellcata, zresztą nie ma nawet podobieństw

Fajnie, że niektórzy mają zajebiste hobby i nie spędzają całych dni na sadolu jak ja.
Ja to się jeszcze przyczepię do szybkości i zwrotności tego lotniskowca, zap🤬la jak jakaś motorówka mogli dać mu proporcjonalne śruby bo się założe że wp🤬lili większą od tego mostku